Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 17.2.

Dario Dodić • četvrtak, 17.02.2011.

Ne bi čovjek povjerovao, ali drugi dan zaredom stavljam parove na blog, ovo je malo čudo...

Naravno da je lakše natjerati se na pisanje bloga dva dana zaredom kada je prvi dan bio tako dobar. Da mi nisu uvalili onu poljsku košarku bio bih stopostotan, a bilo je i solidnih koeficijenata. Iako sam već jučer izabrao neke parove za danas, imam još par. I dalje cijeli svijet trpa na Benficu zbog čega mi taj par sve više i više smrdi, ali mi Porto i dalje djeluje kao dobra opcija. No dobro, krenimo na nove parove.

17:30h, Jokerit - TPS 1, 1,50
Nije neki koeficijent, ali informacija je odlična. Jokerit ganja mjesto u doigravanju, dok TPS može zaboraviti na playoff. I jednima i drugima forma je nikakva, međutim Jokerit je ovdje motiviranija ekipa, da ne spominjem činjenicu da je TPS-u što zbog ozljeda, što zbog bolesti ranije ovog tjedna nedostajalo čak devet igrača. Ove sezone Jokerit je protiv TPS-a slavio sva tri puta, u gostima dvaput nakon produžetaka, kod kuće u studenome s više nego uvjerljivih 5:0.

21:05h, Young Boys - Zenit više od 2,5 golova, 1,80
Koeficijent na golove na ovoj utakmici je vani već odavno počeo padati, kod nas se drži na odličnih 1,80. Naravno, ako ne bude golova, onda ni 1,80 nije odličan koeficijent. Uglavnom, Young Boysi i Zenit su napadačke ekipe, u prosjeku u EL idu u over i stoga treba isprobati ovih 1,80.

18:00h, Mariehamn - TPS više od 2,5 golova, 1,60
Nije briljantan koeficijent, ali vani je još niži i u padu je, a znamo kako je jučer prošla utakmica finskog Liga-kupa na kojoj je padao koeficijent na over. 1,60 je granica ispod koje ne treba ići, ali svakako treba ispoštovati tradiciju i odigrati i ovo.

18:00h, Start - Midtjylland, Start daje gol, 1,30
Ovo je sasvim solidan koeficijent u prijateljskoj utakmici. Start uvijek igra dobro prijateljske susrete, imaju neki superkul zatvoreni kamp na kojem ih vanjski ružni uvjeti ne koštaju dobrih priprema. Uz sve to, ova se utakmica igra u Španjolskoj, Skandinavcima je tamo ljeto.

19:00h, Brynas - Linkoping 1x, 1,45
Ovo su mi uvalili pa bi možda bilo pametnije preskočiti s obzirom na jučerašnji košarkaški kiks, ali djeluje kao solidna informacija. Naime, Brynas je u strašnoj formi, dobili su pet utakmica zaredom, svi igrači osim golmana su im na broju, a igraju protiv Linkopinga koji u gostima kod Brynasa nije slavio u regularnom vremenu u posljednje četiri sezone. Vrijedi isprobati.

Toliko od mene, komentirajte ove ili dodajte svoje parove, samo molim bez vrijeđanja i pametovanja nakon utakmica. Super je kako nitko jučer nije primijetio da je naslov jučerašnjeg bloga imao krivi datum. Sretno svima!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.02.2011. u 22:56
    Dečki, malo ozbiljnosti :) Olimpija izgubila 21 razlike :/ znam, znam, sad je lako bit pametan, ali ono...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.02.2011. u 18:21
    Olimpija ne gubi u hendikepu +5,5
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.02.2011. u 18:09
    Majstore. Start Je dao gol u prvoj minuti..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.02.2011. u 17:38
    tako je smrdi Benfica i meni ..isti slučaj ko i s Barcom jučer ..isto su svi natrpavali x2 barem.. Mogla bi ta Benfica u neki x (0-0)...budući da svi pričaju o nekim overima...
    Obrisan korisnik
  • satarash17.02.2011. u 14:55
    mislim da bi efes trebao dobiti reala, koef. je odličan
    satarash