Fanatik

Prvi hrvatski pokeraški podcast!

Goran Markuš • utorak, 22.02.2011.

Nakon što bezobrazno dugo niste mogli pročitati niti jedan jedini redak ovog bloga vrijeme je za priznanje. Planiralo se prilično dugo, snimalo još duže, a niti montaža nije bila trenutna, no sve je sjelo na svoje mjesto i Hrvatska je dobila svoj prvi pokeraški podcast - PokerPro podcast.

Za početak moramo razjasniti što je to podcast. Riječ podcast složenica je riječi POD (Playable On Demand) i broadcast, a riječ je o digitalnoj datoteci koja sadržava audio ili audio-video zapis koji se koristeći RSS tehnologiju distribuira putem interneta. Jednostavnije rečeno, podcast možemo smatrati internet inačicom radio odnosno manje televizijske emisije.

Oni koji prate pokerašku scenu znaju kako se sve češće do informacija najlakše dolazi upravo putem podcasta, a daleko najpoznatiji su oni vrlo popularnog 2+2 foruma te PokerRoada, najveće stranice posvećene upravo pokeraškim podcastovima. Međutim, Hrvati više neće morati slušati prodavanje tople vode na engleskom jeziku.

Naime, u suradnji s PokerPro.com.hr Bojan Majnarić, inače član PokerPro Semi-Pro Teama i moja malenkost uz tehničku podršku Viksa Sideburnsa u sklopu prve epizode donosimo vam poduži pregled svih novosti u pokeraškom svijetu zajedno s intervjuima s dvojicom ponajboljih hrvatskih pokeraša, Robertom "fakker11" Vukovićem i Matejom "moremore" Marinovićem.

Prva epizoda čak je tri puta duža od uobičajene (planirano uobičajene) samo kako bi mogli dobiti što bolji osjećaj što vas sve čeka. Ekipa se tek ufurava stoga vjerojatno niti ne možete zamisliti što je ispred nas kad se i zagrijemo. Uživajte, a uzevši u obzir kako je riječ o premijernom izdanju sve komentare/kritike/pohvale i prijedloge možete ostaviti ovdje, u kreiranoj PokerPro.com.hr temi ili ih poslati direktno na [email protected]

Sam podcast možete preslušati ovdje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Aces HighFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!