Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 25.2.

Dario Dodić • petak, 25.02.2011.

Nakon slabih rezultata u srijedu odlučio sam odmoriti u četvrtak, barem na blogu. Danas mi se neki parovi baš sviđaju, bilo bi lijepo kada bi prošli, zar ne?

Nisam htio stavljati blog na dan Europske lige jer znamo kako završi kada se kladim na eurokupove. Istina, jučer sam s prijateljem Jozom pogodio jedan solidan listić, ali vjerojatno bi na blogu bilo i gluposti koje nisu prošle. Danas stavljam i nekoliko parova za sutra, čisto zato što mi se jako sviđaju pa da izbjegnem pad koeficijenta. Nadam se uspješnom danu!

20:30h, Wolfsburg - Borussia M., Borussia M. daje gol, 1,45 POGODAK
Borussia M. zaista nema problema s postizanjem pogodaka u gostima, a i solidno igraju u zadnje vrijeme. S druge strane, krizi Wolfsburga ne nazire se kraj i nisam baš uvjeren da će samo svojim golovima natjerati ovu utakmicu u over (pogotovo ako uzmemo u obzir da petkom u Bundesligi ima malo golova). 1,50 na over, 1,45 da gosti daju gol? Wolfsburg možda ovo i dobije, ali vjerujem da će Mönchengladbach postići gol.

20:00h, Emmen - AGOVV oba daju gol, 1,55 PROMAŠAJ
Priznat ću vam, sebi sam igrao više od 2,5 golova, ali samo zato jer sam glup. Radi se o dvije poprilično napadački orijentirane ekipe s gotovo jednako slabim obranama i trebale bi obje ekipe postići poneki gol. 1,45 na over, a 1,55 na oba daju i ja uzmem over jer se ne sjetim pogledati tečaj na oba daju. Rekao bih da sam budala, ali pričekajmo kraj utakmice.

17:00h, Zagreb - Šibenik, Šibenik daje gol, 1,55 POGODAK
Možda sam pretjerano uvjeren u ovaj par, ali ako padne makar jedan gol na utakmici mislim da će ga zabiti gosti. Zagreb je loš, drugi najgori domaćin, vodi ih trener o kojem ne treba previše govoriti, zar je zaista moguće da je Zagreb toliki favorit? Meni osobno nema smisla, nadam se da će Šibenik pogotkom potvrditi moju teoriju.

18:00h, Union Berlin - 1860 München x2, 1,65 POGODAK
Sjećate se picka na Augsburg prije tjedan dana? Dotični Nijemac do čijih pickova dolazim posredno se zaista razumije u tematiku pa ga treba pratiti. Pogodio je neki dan i neke amatere, kao i HSV, pratim ga i sad. Kaže momak da 1860 u gostima gubi samo od najboljih, a to Union Berlin nije. Gostima nedostaje glavni napadač pa je zbog toga izvjestan i under, ali ja undere ne igram, a i nije loš koeficijent na x2. 1860 ima barem jednako kvalitetnu ekipu kao Union Berlin, obrana im ne prima često golove, nadam se da će dvoznak proći.

Subota, 15:30h, St. Pauli - Hannover x2, 1,50 POGODAK
Isti Nijemac tipuje i na Hannover i u ovom se slučaju i ja slažem s njim. St. Pauli je ništa posebno, Hannover je u sjajnoj formi, igraju odlično i ovih 1,50 se isplati isprobati.

Subota, 18:30h, Bayern - Borussia D., Borussia daje gol, 1,40 POGODAK
Stvarno? 1,40 da će Dortmund zabiti gol Bayernu? Bayern ovo mora dobiti, a igraju protiv najboljeg gosta lige, ekipe koja će gotovo sigurno postati novi prvak, ekipe koja je u 12 gostujućih utakmica postigla 28 golova? Moguće da pretjerujem jer Bayern je strašan domaćin, ali Dortmund igra strašan nogomet, vjerujem da će zabiti.

Toliko od mene za danas, nadam se da ću se i sutra javiti s nekom pametnom idejom. Javite svoje parove u komentarima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.02.2011. u 20:51
    Blackpool nije dao gol!!!!!!!!!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.02.2011. u 01:06
    Impresioniran sam s tim misterioznim Nijemcem =P
    Obrisan korisnik
  • Dario_SNet25.02.2011. u 16:33
    Nikako da nauče s Blackpoolom, ali na tome sam im iznimno zahvalan
    Dario_SNet
  • Obrisan korisnik25.02.2011. u 16:20
    nije se bas mucila, nego je hantuchova igrala izvrsno i na kraju joj je poklonila pobjedu vecinom radi umora. s ponovljenom igrom ce dobit jankovicku. ja sam igrao kontrahendikep bas radi umora jer je taj mec bio poprilicno tezak, blize onome sto inace gledamo u muskom tenisu nego zenskom... st... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • labrador240125.02.2011. u 16:09
    Po meni bi moglo proči Zvonareva - Janković 2.Janković dobro igra, puna samopouzdanja, prošli tjedan finale Dubaia (jačeg turnira od ovoga), dok Zvonareva ne igra baš dobro jučer se mučila protiv Hantuchove, u Dubaiu ništa posebnoi,ispala dosta rano. Tečaj 2.5
    labrador2401