Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 11.3.

Dario Dodić • petak, 11.03.2011.

Sunčan dan izmamio je kladitelje iz svojih pećina...

Posljednjih se dana nisam javljao čisto zato što nisam uopće ništa pratio. Imao sam puno posla, jednostavno nisam stigao nešto suvislo provjeriti/napisati. Za danas imam nekoliko parova za koje mislim da ih vrijedi isprobati, nadam se da će dan biti uspješan.

17:30 Vaasan - Jukurit x2, 1,40 POGODAK
Ovdje se radi o play-offu Finske 2. hokejske lige. Gosti su u strašnoj formi, prvu su utakmicu bez problema dobili 4:0. Redovito dobivaju ovaj ogled, a dvoznak stavljam čisto zato što domaćin ima solidnu publiku i donekle domaćinsku ekipu. Trebala bi biti dvojka, x2 djeluje prilično sigurno.

19:00, Manisaspor - Bešiktaš više od 2,5 golova, 1,75 PROMAŠAJ
Ekipe koje ne mogu previše gore, ali niti dolje, što bi mogao biti dobar temelj za opuštenu i golovima bogatu utakmicu. Uz to, posljednje dvije utakmice odigrali su 3:2, znali su i prije toga odigrati over pa vjerujem da se isplati ovo isprobati.

20:30, Köln - Hannover manje od 2,5 golova, 1,90 PROMAŠAJ
U trenutku pisanja borim se s osjećajima, igrati ovo ili ne. Ipak ću ga staviti jer sam naučio da je češće pametnije slijediti prvi instinkt. Uglavnom, utakmice petkom u Bundesligi nisu bogate golovima, Hannover je gost koji rijetko ide u over, a i Köln je u zadnje tri utakmice odigrao under. Uz to, vani pada under, kod nas je koeficijent vrlo pristojnih 1,90. Ne volim igrati undere, nadam se da mi današnja utakmica neće pokazati zašto je tomu tako.

12.03. 15:00h, Slaven Belupo - Rijeka 1, 2,00 PROMAŠAJ
Ovo je par za sutra, ali mislim da će sutra koeficijent pasti. Rijeka je u problemima, Slaven ovakve utakmice doma dobiva. Sigurno im je i nula protiv Dinama podigla samopouzdanje. Koeficijent je odličan, vani je počeo padati i na razinu oko 1,80 - i kod nas će sigurno korigirati tečaj, zato ga ja igram sada.

Moram odgovoriti i na neke komentare koje sam tek naknadno vidio. Niti sam profesionalni tipster, niti mi je to čitav život, niti mi je želja od toga živjeti. Pronalazim informacije koje možda drugi ne mogu pronaći, pratim promjene tečajeva jer sam dovoljno pametan da znam da postoje ljudi s više sredstava i boljim informacijama. Uz to, kao i većina kladitelja, barem s ovih prostora, imam svoja pravila, osjećaje, praznovjerja. I uz sve to na kraju ovisimo o sreći, kakvo god moje objašnjenje bilo. Možete prihvatiti parove, možete procijeniti sviđa li vam se kako razmišljam ili ne i to je to. Nitko vas ne sili, ništa ne plaćate, samo dobivate dodatan izvor ideja. Rekao bih da mi više nego solidno ide pa ću stoga i dalje među ostalim pratiti padove koeficijenata, makar nemao pojma zbog čega se to događa. Slobodno me razuvjerite svojim dobro objašnjenim parovima. Sretno svima!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.03.2011. u 22:17
    Pa ne igramo ki fa meno...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.03.2011. u 18:51
    probat na Roane - Cholet vise od 153 koša
    Obrisan korisnik
  • Dario_SNet11.03.2011. u 18:22
    Sorry, ali tko priča o betexploreru? Dnevno padaju i rastu koeficijenti ovisno o uplatama, to je jasno, al zar ti misliš da ja to svodim na gledanje šta pada u bwinu i expektu i bezglavo hvatanje za isto? Ne moram ni spominjati kako si povezao uplatu velikih para s kladionicama poput bwina i... [više na forumu]
    Dario_SNet
  • Obrisan korisnik11.03.2011. u 16:00
    Za pad koeficjenta postoji neki razlog. Ako znaš razlog i možeš procijeniti da je on opravdan onda se može pratiti nešto na što pada koeficjent, ali visiti cijeli dan na betexploreru i gledati gdje pada koeficjent je besmisleno, a i prolaznost parova na koje pada koeficjent sigurno nije veća od... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.03.2011. u 15:57
    ja bi radije igrao Koln-Hannover oba gol na 1.70 i Slaven-Rijeka X
    Obrisan korisnik