Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 17.3.

Dario Dodić • četvrtak, 17.03.2011.

Više me nema nego što me ima, ali nadam se da će današnji dan biti uspješan...

Kada već moram igrati Europsku ligu (ne moram, ali želim) mislim da je veliki plus što ću u prijedloge ugurati uzvratne utakmice. Lakše je procijeniti kakav se susret očekuje nakon što smo odgledali prvih 90 minuta i vjerujem da sam pronašao neke zanimljive parove.

19:00h, PSG - Benfica više od 2,5 golova, 1,90 PROMAŠAJ
Ne bi čovjek rekao (uzmemo li u obzir lige iz kojih dolaze), ali niti jedna od ove dvije ekipe nema problema s postizanjem golova, a PSG u zadnje vrijeme ima popriličnih problema s primanjem golova što su pokazali i u srazu s Montpellierom. Benfica će im sigurno zabiti gol, a to znači da će PSG morati ganjati minimalno dva gola. Koeficijent na over je odličan, vjerujem da bi moglo proći.

19:00h, Zenit - Twente više od 2,5 golova, 1,70 PROMAŠAJ
Ovo mi je bio prvi par koji sam ugledao, ali je u međuvremenu srušen tečaj s 1,80 na 1,70. Zenit je prvu utakmicu izgubio 3:0, iako je bio višestruko bolja ekipa na terenu. To im trenutno ništa ne znači jer je Twenteov vratar odigrao utakmicu života, a Twenteovi su strijelci iskoristili svaku mrvicu koja je bačena u njihovom smjeru. Zenit kreće napadački od prve minute, siguran sam da će ovaj puta imati manje problema s realizacijom i zato bi ova utakmica trebala također otići u over. Zenitu će nedostajati vratar Malafejev čija je žena jutros poginula u prometnoj nesreći. Moglo bi ovo narušiti raspoloženje Zenitovih igrača, iako vjerujem da je izglednije da će dati sve od sebe i igrati za svojeg vratara. Moglo bi ovdje biti i produžetaka, Twente se ne bi smio prepustiti samo obrani jer će ih Zenit kazniti.

21:05h, Villarreal - Bayer, Bayer daje gol, 1,35 POGODAK
Ovo mi se čini vrlo izglednim, Bayer mora postići minimalno dva gola da bi uopće razmišljao o prolazu. Istina, Villarreal je čvrsta momčad, pogotovo kod kuće, ali vjerujem da će Bayer barem jednom zatresti mrežu "Žute podmornice".

21:05h, Porto - CSKA više od 2,5 golova, 1,90 POGODAK
CSKA je u situaciji da mora postići barem jedan gol, a gostuje kod Porta koji kod kuće zaista nema prevelikih problema s postizanjem golova. Štoviše, prvenstvo su riješili, mogu se posvetiti ovom natjecanju i punom snagom krenuti po još neki pogodak protiv CSKA. Ovaj mi par nije toliko siguran kao ostali, ali to znači da bih mogao samo ovaj par pogoditi.

Sretno svima, javite i vi ako imate neku informaciju ili prijedlog.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.03.2011. u 18:04
    Rangers-psv manje od 3 gola 1,70,Hokej švedska liga mora-sodertalje 2 1,70,Wozniacki pobjeđuje Azarenku 1,40.Evo to su po meni ziceri danas.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.03.2011. u 15:46
    Phoenix bi trebao pobijediti Edmonton kojem nedostaju svi najbolji napadači (Hall, Hemsky, Gagner, Horcoff, Jacques, Penner - otišao), rezultati Edmontona su loši u zadnje vrijeme baš zbog velikog broja ozljeda, Phoenix je u ušao u formu nakon 5 poraza za redom te su od 10 mogućih bodova gosti... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • danchy17.03.2011. u 15:26
    gledao inserte s tekme Ajax- SPartak M. koju su Rusi dobili 1-0. ajax ih je ubijao u svakom smislu riječi, al gola nigdje, i onda ovima uleti neki ćorak. zato ajax daje gol kao moj zicer. sretno svima
    danchy
  • labrador240117.03.2011. u 14:26
    Nisam znao ovo za suprugu Malafejeva. Strašno!!!
    labrador2401