Fanatik

Lacković sucima pokazao žuti karton

Zvonka Keliš • srijeda, 10.08.2011.
Lacković sucima pokazao žuti karton
Foto: Davor Sajko

Njemački prvak, HSV Hamburg, stigao je do novog uvjerljivog slavlja na pripremama. U gostima kod Kaufungena bio je bolji 44:27, no rezultat je u ovoj utakmici uistinu bio nevažan.

Piše: Zvonka Keliš

Nakon osvojenoga trećeg mjesta protekloga vikenda na Erima kupu u Bremenu, rukometaši Hamburga zaslužili su dan odmora. No netom nakon povratka na rukometne terene, uslijedila je još jedna pripremna utakmica u kojoj je naposljetku bilo važno sve osim rezultata.

Ni odgoda početka utakmice za gotovo 40 minuta nije spriječila 750 gledatelja u rasprodanoj dvorani u Kaufungenu da uživaju u rukometu te da se pritom odlično zabave.

Već u prvome poluvremenu gosti su gledatelje itekako nasmijali svojim potezima i trikovima. U rukometnoj zabavi sudjelovali su čak i suci, Bernd i Renier Methe koji su dopustili našem Blažu Lackoviću da im pokaže žuti karton. Na odmor se ipak otišlo s ozbiljnim vodstvom Hamburga 23:12.

Dobroga raspoloženja nije nedostajalo ni u drugome dijelu. Prvo je vratar Dan Beutler nakon dobre obrane te uz ohrabrenje kapetana Pascala Hensa ojačao napad Hamburga te je pritom zabio i odličan pogodak s vanjske linije. Potom su u posljednje dvije minute utakmice oba trenera na teren poslala sve svoje igrače koji su priredili pravu malu golijadu. Iako je rezultat u ovoj utakmici stvarno bio manje važan, HSV je u trenucima ozbiljnosti pokazao svoju kvalitetu te na kraju svladao domaćine 44:27.

"Utakmica je bila jako zabavna te je dobro došla kao mala promjena na pripremama. Bilo je lijepo vidjeti oduševljenje svih sudionika i fanova danas", kazao je Hans Lindberg te potvrdio o čemu se te večeri zapravo radilo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.08.2011. u 15:54
    zvonka na sport netu.. :D svaka čast
    Obrisan korisnik