Fanatik

Isildur uzeo prvi trofej

Goran Markuš • nedjelja, 08.01.2012.

Počeo je najveći poker festival izvan SAD-a, PokerStars Caribbean Adventure i već nakon prvog velikog turnira, Super High Rollera na sam vrh isplivalo je online grinderima prvo veliko ime - Viktor "Isildur1" Blom.

"nanonoko" ruši rekord?

Danas od 19 sati proslavljeni Randy "nanonoko" Lew pokušat će postaviti novi Guinnessov rekord za najviše odigranih ruku u periodu od osam sati s uvjetom da sesiju mora završiti u plusu. Hoće li uspjeti? Pratite uživo.

Prije godinu dana PokerStars je otkrio pravo ime sramežljive online super-zvijezde pod nadimkom 'Isildur1' nakon čega je ovaj mladi Šveđanin žario i palio za njihovim cash stolovima. Međutim, iako je zaigrao na mnogim kako online tako i turnirima uživo Viktor se nikako nije mogao dočepati svoje prve velike turnirske titule.

Međutim, kao i svakom i ovom nizu došao je kraj. Naime, Viktor je svladao 29 protivnika na 100.000 $ vrijednom Super High Roller turniru na Bahamima i tako si osigurao sjajnih 1.254.400 $. Hoće li ovo biti tek iznimka koja potvrđuje pravilo ili nas čeka pravi niz sjajnih turnirskih rezultata za čudo iz Švedske ostaje za vidjeti.

Kao što možete i očekivati uz Viktora na ovom turniru nastupilo je još pregršt sjajnih pokeraša. Drugo mjesto uzeo je Dan Shak dok je treće pripalo prošlogodišnjem pobjedniku PCA Main Eventa, Galenu Hallu. Četvrto je uzeo WSOP 2010 prvak, Jonathan Duhamel dok je Danielu Negreanu pripalo peto, a ujedno i posljednje mjesto sa zaradom (250.900 $).

I dok je iza nas Super High Roller turnir ispred nas su dva također vrlo popularna turnira čije ćete finalne stolove moći pratiti i na PokerStars.tv s otvorenim kartama svih igrača. Naravno, riječ je o High Roller turniru te Main Eventu festivala na Bahamima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

VideoAces HighFanatik

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!