Fanatik

Održana humanitarna aukcija dresova legendi Croatia osiguranje Zagreba

Damir Žbulj • četvrtak, 20.12.2012.
Održana humanitarna aukcija dresova legendi Croatia osiguranje Zagreba
Foto: Kristijan Komarica

U organizaciji rukometnog kluba Croatia osiguranje Zagreb, uz potporu udruge Majstori okusa održana je humanitarna večera s popratnom aukcijom dresova popularnih bivših i aktualnih Zagrebaša, kao i vrhunskih arhivskih vina. Prikupljeno je gotovo devet tisuća kuna koje će se preusmjeriti u Centar za rehabilitaciju Zagreb, odjel Orlovac...

U ovo predblagdansko vrijeme rukometni kluba Croatia osiguranje Zagreb odlučio se za organizaciju humanitarne akcije, kojoj je bio cilj prikupljanje sredstava za pomoć Centru za rehabilitaciju Zagreb, odjelu Orlovac.

Hvale vrijedna večera održana u zagrebačkom restoranu Trilogija, uz potporu udruge 'Majstori okusa', a u organiziranoj aukciji prikupljeno je gotovo devet tisuća kuna.

Tako se moglo licitirati za dresove bivših Zagrebaša i legendi kluba Zlatana Saračevića i Mirze Džombe, na aukciji je bio i dres aktualnog trenera CO Zagreba i izbornika hrvatske rukometne reprezentacije Slavka Goluže, kao i sportskog direktora kluba Božidara Jovića, dok je novac prikupljen i od dresova Blaženka Lackovića, Domagoja Duvnjaka, Igora Vorija, Marka Kopljara, Manuela Štrleka, Kire Lazarova, kao i aktualnog kapetana Zlatka Horvata.

Prikupljeno je osam tisuća i osamsto kuna, što će u svakom slučaju biti od velike pomoći u ovoj humanitarnoj akciji za djecu, mladež i odrasle osobe s intelektualnim teškoćama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!