Fanatik

Welcome, finale svih finala

Davor Sajko • petak, 15.03.2013.
Welcome, finale svih finala

Još malo pa će dvije godine od avanture na koju sam se besramno ukrpao, ali evo "točka na i" Lackovog projekta Welcome biti će humanitarna akcija gdje će njegov legendarni kajak biti predmet aukcije...

Slika 4 od 4.

Istina čim sam čuo za aukciju gdje bi se mogao izlicitirati Lackov Necky Looksha, u glavi su mi se počele vrtjeti razne mogućnosti kako se dokopati tog kajaka. Moje razmišljanje naglas, brutalno je prekinuo pogled one čije se ime ne smije izustiti naglas...nažalost moram priznati, teška srca da je razum (možda) prevladao. Uf, ali bi ipak tako cool bilo imati taj kajak pa onda malo po Kupi, možda koji puta Bednjom. Ups, evo opet one čije se ime ne smije izustiti naglas...

Slika 1 od 1.
Foto: Davor Sajko

No, ove subote (16. ožujka) u 16 sati pridružite se, popratite ili se uključite u humanitarnu aukciju ovog najpoznatijeg hrvatskog kajaka. Sva sredstva iz aukcije idu Domu za djecu A.G. Matoš – kajakaškoj sekciji. Aukcija je počela prije mjesec dana na Sajmu Nautike s početnim iznosom od 2.500 kn i do ovog se trenutka odvijala on-line i dostignuta je cijena od 6.500 kn.

Slika 2 od 2.
Foto: Ivan Cvetnić

Kako se prijaviti u aukciju!

Svi zainteresirani se mogu prijaviti ili na mail [email protected] ili jednostavnije dođite direktno u City Center One najkasnije sat vremena prije početka u subotu, 16. ožujka do 15 sati i prijavite se za aukciju koju će voditi Lacko, glavom i bradom.

Slika 3 od 3.

Iskreno, još uvijek tražim načina dokopati se Lackovog Lookshe...još uvijek mogu u minus do iznosa tri plaće!? Onaj Linićev prijedlog još nije prošao, jel da!?

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!