Fanatik

Marijan Bašić u izboru za pogodak godine u Njemačkoj

Damir Žbulj • četvrtak, 20.06.2013.
Marijan Bašić u izboru za pogodak godine u Njemačkoj

Hrvatski rukometaši iz HSV Hamburga pokorili su Europu, a Domagoj Duvnjak ove je sezone pokupio praktički sve moguće individualne nagrade, kao i onu za najboljeg igrača njemačke Bundeslige. Međutim, u još jednom atraktivnom izboru našlo se mjesta za još jednog hrvatskog igrača. Marijan Bašić proteklu je sezonu proveo u redovima bundesligaškog drugoligaša TuS Ferndorfa, no, atraktivnim pogotkom sa sedam metara osvojio je nagradu za gol mjeseca veljače te se sada nalazi u užem izboru i velikoj borbi za titulu pogotka godine u Njemačkoj...

Marijan Bašić je 26-godišnji hrvatski rukometaš, koji je nakon godina provedenih u Sloveniji proteklu polusezonu odradio u njemačkom drugoligašu Tus Ferndorfu, gdje je ovaj srednji vanjski odmah pokazao svoje rukometno znanje. Njegov udarac sa sedam metara osvojio je nagradu za pogodak mjeseca veljače, a sada se našao i u izboru najbolji pogodak sezone u Njemačkoj.

Svoj glas možete mu dati na službenoj Facebook stranici njemačke rukometne Bundeslige, gdje se za titulu bori u konkurenciji igrača poput Uwe Gensheimera i Patricka Groetzkog iz Rhein-Neckar Löwena, Lasse Svan Hansena iz Flensburga, Johannesa Sellina i Ikera Romera iz berlinskog Füchsea ili Dominika Kleina iz THW Kiela.

Pogodak Marijana Bašića pogledajte ovdje, a glasati možete do 3. srpnja točno u podne:

Slika 4 od 4.

Slika 2 od 2.

Slika 3 od 3.

Slika 1 od 1.

Foto: www.expressi.de / Horst Schaumann

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10821.06.2013. u 18:37
    Uvijek se kesim kad vidim taj gol Bašića. Ima taj neki Balićevski šlif odn. „hrvatski bezobrazluk" ;-)
    narada108