Fanatik

"Mali sportaši velikog srca" pomažu i ove godine, humanitarna priredba 21. prosinca

Mihaela Bradovski • utorak, 10.12.2013.
"Mali sportaši velikog srca" pomažu i ove godine, humanitarna priredba 21. prosinca

"Mali sportaši velikog srca" je humanitarno-sportski događaj koji svake godine u prosincu, nekoliko dana prije Božića, organizira sportska akademija Mali sportaši. Ovogodišnja priredba održat će se 21. prosinca...

Slika 1 od 1.

Sada već tradicionalan događaj privlači sve više malih sportaša, njihovih roditelja i poznatih gostiju koji se svake godine pridruže plemenitoj akciji darivanja djece zagrebačkih domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Ove godine priredba će se održati 21. prosinca u dvorani prirodoslovne škole Vladimira Preloga (Ulica grada Vukovara 269) s početkom u 12 sati, a mali sportaši i njihovi gosti preko ovogodišnjeg će događaja zajedničkim snagama razveseliti djecu smještenu u domu "Sveta Terezija od malog Isusa" na Vrhovcu te djecu u domu "Sveti Josip" iz Hrvatskog Leskovca.

Događaj je zamišljen kao kombinacija prikaza sportskih igara koje mali sportaši igraju u svojim vrtićima i akademijama i zabave s našim gostima, a sve s naglaskom na humanitarnu komponentu.

Slika 2 od 2.

Slika 3 od 3.

Slika 4 od 4.

Slika 5 od 5.

Svaki mali sportaš koji sudjeluje na događaju daruje jednu ili više igračaka i time barem malo uljepšava božićne i novogodišnje blagdane djeci koja su bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Roditelji malih sportaša nerijetko donose razne potrepštine koje uvijek dobro dođu, poput pelena, odjeće, obuće, higijenskih potrepština, hrane za djecu, praška za rublje i ostalih korisnih stvari.

Cilj događaja je pomoći onima kojima je to najpotrebnije, a u isto vrijeme polaznike sportske akademije od malih nogu senzibilizirati i educirati o radosti darivanja i pomaganja drugima.

Proteklih godina događaj "Mali sportaši velikog srca" podržali su i mnogi poznati sportaši poput Ivice Kostelića, Natka Zrnčića - Dima, Zlatka Horvata i njegovih kolega iz rukometnog kluba CO Zagreb te mnogi drugi. Program već nekoliko godina za redom vodi Iva Šulentić.

Žiro račun otvoren za donacije: IBAN: HR6324840081500172794 ŽR: 2484008-1500172794 Poziv na broj: 2013

Više informacija na službenoj i na Facebook stranici.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

FanatikMali sportaši

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!