Fanatik

Olimpijada Mali sportaši 2014

Mihaela Bradovski • utorak, 13.05.2014.
Olimpijada Mali sportaši 2014

Sve je spremno za još jednu "Olimpijadu malih sportaša", tradicionalno okupljanje članova malih sportaša predškolskog uzrasta na završnom treningu koji se održava svake godine krajem svibnja na terenima SRC “Trnje“ (Ulica grada Vukovara 236 e)...

Ove godine "Olimpijada malih sportaša" održava se u nedjelju 25. svibnja 2014. godine u 17:00 sati.

Nakon devet godina održavanja možemo slobodno reći kako je Olimpijada malih sportaša najveće sportsko okupljanje djece predškolskog uzrasta u Hrvatskoj.

Slika 1 od 1.

Na posljednjih nekoliko "Olimpijada" sudjelovalo je preko 800 malih sportaša koji su svojim dragim roditeljima, bakama, djedama, rodbini i prijateljima pokazali znanje i sposobnosti iz deset sportova, koje su marljivo vježbali tijekom cijele godine.

Ove godine očekujemo najmanje isto toliko sportaša kao i prošle godine te preko 2000 posjetitelja. Tom će prilikom pod budnim okom kamera i fotoaparata mali sportaši trenirati atletiku, gimnastiku, nogomet, košarku, rukomet, odbojku, tenis, kuglanje, hokej i orijentacijsko trčanje. Kao i svake godine, na njih će pazili tridesetak vrijednih trenerica i trenera, te isto toliko volontera.

Vrhunac ovog festivala sporta, pozitivne energije i druženja svakako je dodjela medalja svim sudionicima "Olimpijade" koji nakon cijele godine marljivog treniranja zaslužuju svaku pohvalu za pokazani trud. Medalje su stoga motiv više za nastavak bavljenja sportom i lijepa uspomena za cijeli život.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!