Fanatik

“Olimpijada malih sportaša“ postaje “Humanitarka malih sportaša“

Mihaela Bradovski • utorak, 20.05.2014.
“Olimpijada malih sportaša“ postaje “Humanitarka malih sportaša“

"Olimpijada malih sportaša", tradicionalno okupljanje članova Malih sportaša predškolskog uzrasta, ove će se godine održati u nedjelju 25. svibnja 2014. godine u 17:00 sati. Kao i mnogi drugi građani Lijepe naše i Mali sportaši imaju želju pomoći tisućama unesrećenih ljudi u Slavoniji, stoga će ovogodišnja "Olimpijada" imati humanitarni predznak..

Slika 1 od 1.

Pod geslom "I malo je puno!" Mali sportaši pozivaju sve one koji će u nedjelju, 25. svibnja u 17:00 sati posjetiti ŠRC Trnje i ovogodišnju "Olimpijadu" da se odazovu humanitarnoj akciji prikupljanja potrepština za unesrećene u poplavama.

Kako i sami rade s djecom želja im je staviti naglasak na prikupljanje stvari namijenjenih djeci. U dosluhu s Hrvatskim Crvenim križem i vrtićima u kojima djelujemo djeci je najpotrebnije sljedeće:

Bočice i dudice
Pelene i maramice
Dječja odjeća i obuća
Higijenske maramice
Pasta za zube
Četkice za zube
Sapuni i šamponi
Sredstva za čišćenje
Dječja hrana (kašice, formula mlijeko)

Nešto od navedenog ili ono što mislite da može pomoći unesrećenima, možete ostaviti prilikom dolaska na terene ŠRC Trnje, u za to predviđenom dijelu centra, gdje će Vas dočekati volonteri Akademije koji će u suradnji s volonterima Crvenog križa primati vaše donacije. Prikupljena pomoć biti će predana Uredu Crvenog križa koji će istu dostaviti na područja ugrožena poplavama.

DŠR Mali športaši neće skupljati novčane donacije, flaširanu vodu i lako kvarljivu hranu, želite li pomoći novčano sredstva možete uplatiti na adresu Hrvatskog Crvenog križa koji je pokrenuo apel za prikupljanje pomoći stanovnicima koji žive na područjima pogođenima poplavama u Republici Hrvatskoj.

Ukoliko imate bilo kakvih upita, prijedloga i ideja molimo Vas da se slobodno obratite koordinatoru humanitarne akcije "I malo je puno!" u organizaciji DŠR Mali športaši, treneru Branimiru, email: [email protected] ili na broj mobitela: 091 602 2200.

Podsjetimo i da su Mali sportaši godinama humanitarno aktivni i uspješni. "Mali sportaši velikog srca" je humanitarno sportski događaj koji Akademija organizira svakog prosinca kada Mali sportaši u suradnji sa svojim članovima daruju djecu iz domova bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Mali sportaši unaprijed zahvaljuju svima koji će se odazvati humanitarnoj akciji koju možete podržati, razglasiti i pratiti na našoj Facebook stranici i Twitteru s ciljem što većeg odaziva.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

FanatikMali sportaši

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!