Fanatik

Mali sportaši još jednom velikog srca, na Olimpijadi skupljana pomoć za Slavoniju

Mihaela Bradovski • srijeda, 28.05.2014.
Mali sportaši još jednom velikog srca, na Olimpijadi skupljana pomoć za Slavoniju

Nedjelja za nama protekla je u znaku Olimpijade Akademije "Mali sportaši", koja se uz tradicionalne sadržaje prometnula i u humanitaran događaj. Ovogodišnja Olimpijada ispunila je sva očekivanja trenera i voditelja, a što je još i važnije polaznici svojim kućama odnose prekrasne dojmove koje će još dugo pamtiti...

Slika 11 od 12.

Slika 2 od 3.

Pozitivna energija i solidarnost ispunili su svaki kutak Športsko rekreacijskog centra Trnje gdje su Mali sportaši pokazali koliko mogu biti veliki. Velikim odazivom na humanitarnu akciju "I malo je puno" roditelji malih sportaša još su jednom pokazali svoju solidarnost i dobrotu na djelu, na čemu im se Akademija ovim putem neizmjerno zahvaljuje.

I dok su vrijedni volonteri Akademije s kolegama iz Crvenog križa punili kutije darovima za potopljenu Slavoniju, preko 500 malih sportaša strpljivo je slušalo trenere koji su ih vodili kroz zanimljive sportske poligone.

Slika 9 od 10.

Slika 13 od 14.

Slika 6 od 7.

Slika 8 od 9.

Pod budnim okom kamera i foto aparata roditelji, prijatelji, bake, djedovi i ostali mogli su vidjeti što su sve to naučili njihovi klinci u sportskim akademijama i vrtićima u kojima Mali sportaši provode univerzalni sportski program.

Vrhunac Olimpijade, kao i svake godine, bila je dodjela medalja svim sudionicima. Veselju nije bilo kraja nakon što su mali sportaši s ponosom pokazivali roditeljima zaslužene medalje.

Slika 12 od 13.

Slika 10 od 11.

Slika 7 od 8.

Slika 5 od 6.

Olimpijada u brojevima

Bezbroj osmijeha
Ukupni broj posjetitelja: 1500+
Broj malih sportaša, aktivnih sudionika Olimpijade: 500+
35 trenera i voditelja
20 volontera
9 sportova
1 veliki kombi pun doniranih stvari za potopljenu Slavoniju

Slika 4 od 5.

Slika 3 od 4.

Slika 1 od 2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

FanatikMali sportaši

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!