Fanatik

Više od 450 djece uživalo u Ljetnom kampu Sportske akademije Mali sportaši

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 08.09.2014.
Više od 450 djece uživalo u Ljetnom kampu Sportske akademije Mali sportaši
Foto: Mihaela Bradovski

Sportska akademija Mali sportaši proteklog je petka zaključila još jednu sezonu Ljetnog kampa. Mali sportaši ljeto u Zagrebu proveli su na Šalati, a kroz devet tjedana koliko je trajao Kamp kroz njega je prošlo više od 450 djece...

Slika 1 od 1.

Iako je ljeto Malim sportašima obilježila i kiša uz brojne aktivnost mogli su se zabaviti, ali i naučiti nešto novo kroz nekoliko umjetničkih radionica.

"Radni" tjedan polaznika Ljetnog kampa trajao je pet dana, od ponedjeljka do petka, od 8:30 do 16:30, a osim spomenutih umjetničkih radionica (likovna, glazbena, ples i pokret, dramska, mali istraživači, fotografija, ručni rad, flora i fauna) mali sportaši mogli su se okušati prije svega u širokom spektru sportskih aktivnosti poput atletike, gimnastika, košarke, hokeja, nogometa, rukometa, odbojke, tenisa, badmintona, stolnog tenisa, biciklizma, rolanja, softballa, američkog nogometa.

Slika 10 od 10.
Foto: Mihaela Bradovski

Slika 4 od 4.
Foto: Mihaela Bradovski

Slika 5 od 5.
Foto: Mihaela Bradovski

Slika 6 od 6.
Foto: Mihaela Bradovski

Slika 7 od 7.
Foto: Mihaela Bradovski

"Nakon okupljanja u pola devet klinci se dijele u sedam različitih aktivnosti, ovisno o broju djece. Tako tri sata u nizu, svako dijete za to vrijeme prođe tri aktivnosti na koje se prijavilo. Nakon toga slijedi nutricionistički selektiran ručak, a zatim se najčešće išlo na bazene ŠRC Šalata. Ako to vrijeme nije dozvoljavalo pripremljene su bile alternativne aktivnosti u dvorani, ali i u kino sali. Do kraja dana ostalo im je za proći još jednu upisanu aktivnost. I prilikom odlaska na bazene i ručak djeca su podijeljena u grupe i svaka ima svog voditelja", opisao je program Ljetnog kampa njegov voditelj Dario Polančec.

"Opisano traje četiri dana u tjednu, a najčešće srijeda ili četvrtak bili su rezervirani za izlet na Medvednicu. Na putu do PD Grafičar posjećujemo rudnik Zrinjski."

Slika 3 od 3.
Foto: Mihaela Bradovski

Slika 11 od 11.
Foto: Mihaela Bradovski

Osim brojnih aktivnosti, ručka, izleta na kojem se proučavala flora i fauna te boravka na bazenu u čitav program uključena je bila i voćna užina, polaznici Kampa bili su osigurani od posljedica nesretnog slučaja, a posljednjeg dana svog boravka dobili su i diplome, Nivea poklon paket te CD s fotografijama.

Slika 2 od 2.

A s početkom nove školske godine počinje i nova sezona Sportske akademije. Grupe su, kao i do sada, podijeljene u različite dobne skupine, počevši od dvije i pol godine pa sve do jedanaest godina.

Novost je otvaranje i pete sportske akademije. Sportska akademija "Varšavska/Stross" u Varšavskoj ulici, OŠ J.J. Strossmayera, otvara vrata u listopadu, a namijenjena je najmlađim sportašima koji se mogu priključiti već od dvije i pol godine starosti.

Osim u sportske akademije upisi su otvoreni i za više od trideset vrtića grada Zagreba u kojima Mali sportaši provode sportski program.

Slika 9 od 9.
Foto: Mihaela Bradovski

Sve dodatne informacije o načinu rezervacije potražite na web stranici malih sportaša gdje se možete prijaviti putem online obrasca za prijavu u sportske akademije i vrtiće.

Više informacija o Sportskoj akademiji Mali sportaši možete saznati na: Mali sportaši website, Mali sportaši FB, Mali sportaši Twitter

Mali sportaši vas kao i uvijek čekaju s osmijehom!

Slika 8 od 8.
Foto: Mihaela Bradovski

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!