Fanatik

Sportska akademija 'Mali sportaši' poziva na 'Uskršnji kamp 2015'

Mihaela Bradovski • srijeda, 11.03.2015.
Sportska akademija 'Mali sportaši' poziva na 'Uskršnji kamp 2015'

Više od 450 djece uživalo je proteklog ljeta u 'Ljetnom kampu' sportske akademije 'Mali sportaši'. Tijekom praznika mali sportaši i sportašice mogli su se okušati prije svega u širokom spektru sportskih aktivnosti, u program su bile uključene i umjetničke radionice, boravak na bazenu, ali i izleti na kojem se proučavala flora i fauna, a trodnevnu aktivnu zabavu i druženje Akademija nudi i za skorašnje uskrsne praznike...

Slika 5 od 5.

Akademija 'Mali sportaši' poziva sve male sportašice i sportaše da dio uskršnjih praznika provedu na prekrasnoj Šalati gdje će biti organiziran trodnevni kreativno sportski kamp. Kamp će trajati od 30. ožujka do 1. travnja 2015. godine.

Program je namijenjen za djecu od pet do dvanaest godina, a stručni voditelji u kampu će vašoj djeci omogućiti nezaboravan provod tijekom kojeg će se upoznati s novim sportskim, umjetničkim i drugim aktivnostima te razviti snažna i trajna prijateljstva. U program kampa uključen je širok spektar sportskih aktivnosti, umjetničkih radionica i istraživačkih grupa.

Polaznike kroz program vode iskusni voditelji u omjeru jedan voditelj na desetero djece. Tijekom cjelodnevnog boravka za djecu je pripremljena nutricionistički selektiran ručak i voćna užina.

Slika 1 od 1.

Gdje?
Sportska akademija "Šalata/Voćarska" - Voćarska ulica 106

Kada?
Od 30. ožujka do 1. travnja 2015. (od ponedjeljka do srijede, 08.30 - 16.30)

Što očekuje vaše dijete?
Cjelodnevno organizirane aktivnosti po izboru kampera: mali istraživači, likovna radionica, dramska radionica, ples i pokret, nogomet, tenis, atletika, orijentacijsko trčanje, košarka te gimnastika.
Posjet Arheološkom muzeju.
Mađioničarska predstava.
Nutricionistički selektiran ručak i voćna užina.
Stručno vodstvo i pedagoški nadzor.

Slika 2 od 2.

Slika 3 od 3.

Slika 4 od 4.

Kako se prijaviti?
Kako bi se prijavili za kamp potrebno je ispuniti online prijavu.
Prilikom prijave za kamp potrebno je izabrati pet od deset ponuđenih aktivnosti (po prioritetu) u kojima dijete želi sudjelovati tijekom boravka u kampu. Ovisno o interesu polaznika svatko će biti upisan na 3 aktivnosti.
Cijena: 500,00 kn (u cijenu je uključeno i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, a popuste od 50,00 kn mogu iskoristiti svi: članovi Akademije 'Mali sportaši', odnosno polaznici njenog redovnog programa, prijavljeno drugo ili svako sljedeće dijete te 'Medo Štedo' štediše.

Više informacija o Uskršnjem kampu, ali i o Sportskoj akademiji Mali sportaši možete saznati na: Mali sportaši website, Mali sportaši FB, Mali sportaši Twitter.

Mali sportaši vas kao i uvijek čekaju s osmijehom!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

FanatikMali sportaši

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!