arhiva

Srce moje

Dario Dodić • nedjelja, 31.01.2010.

Srce moje definitivno kuca za Hrvatsku, ali trudim se ne slušati emocije kada je u pitanju klađenje. Sigurno je svima jasno što ću danas igrati...

Slika 1 od 2.
Foto: Kristijan Komarica

Imam osjećaj da polagano sazrijevam kada je u pitanju klađenje. Svako malo se zaletim pa odigram neki zbroj ili hendikep, ali u principu se kontroliram i trudim se igrati što pametnije. Naravno, ne mogu utjecati na domaće poraze Cibone i koševe sa zvukom sirene, ali mogu utjecati na minimaliziranje rizika pri klađenju. Šteta što se ne slušam baš uvijek pa odigram duel isključenja Islanda i Francuske pa Francuzi odigraju najgrublju utakmicu do sad na Prvenstvu, a suci odluče ne dijeliti isključenja pred kraj jer je rezultatski riješena.

Bolje bi bilo da nisam odigrao Banvit - Efes zbroj preko, ali barem su mi odmah dali do znanja da nemam šanse pa nisam počupao previše kosa. Dobro, nisam uopće, ali mogao sam. A što danas? Danas sam si zacrtao tri para, birana glavom, a ne srcem. Na jedan ću ipak potrošiti malo više riječi.

Stvarno bih želio da Hrvatska napokon nagazi Francuze i dođe do zlata, ali mislim da za to ne postoje baš neke realne šanse. Mislim da su svi toga svjesni, iako se nadam da će naši pronaći igru za Francuze. U svakom slučaju, smatram da je 1,75 koji većina hrvatskih kladionica nudi na pobjedu Francuske previsok tečaj i smatram ga poklonom. Zato ću taj poklon uzeti, iako mi srce neće prepući ako promašim taj listić. Srce će mi eksplodirati ako završi neriješeno i onda pobijedi Francuska, ali nadajmo se da nisam toliki pehist.

Što ćete vi danas? Imate li srca igrati protiv Hrvatske? Imate li dovoljno pameti da ne bacite novac na Hrvatsku? Na koji način se zapravo kladite, srcem ili pameću? Ja zbog srca češće gubim nego dobivam pa sam nekako procijenio da je bolje ne slušati ga kada je u pitanju posao, a klađenje je posao, barem meni. Neki će zaključiti da nisam domoljub ili da neću navijati za Hrvatsku, ali ja jednostavno ne gledam na to tako, valjda me barem netko razumije.

Iako sam kao rođeni Zagrepčanin skloniji Ciboni, a i stvarno cijenim ono što Perasović i dečki rade, danas ću svakako igrati na Zadar. Zadrani su doma jaki, Cibonu redovito dobivaju, a i mislim da su Vukovi na rubu snaga, što je i shvatljivo ako uzmemo u obzir sve okolnosti. Koeficijenti vani se kreću oko 1,50 na Zadar tako da 1,80 smatram poklonom, nadam se da ću tako misliti i na kraju. Treći par koji ću odigrati će biti za manji ulog jer se radi o nogometu, a i statistika u posljednje vrijeme ne ide u prilog tomu paru.

Juventus ima pet poraza u šest posljednjih prvenstvenih utakmica, napokon su promijenili trenera i mislim da će se efekt promjene osjetiti danas kada im u goste dolazi Lazio. Lazio me nimalo nije impresionirao ove sezone i mislim da će ih Juventus danas dobiti. 1,75 je sasvim pristojan koeficijent za pobjedu domaćina koji je ipak puno kvalitetnija momčad.

Nadam se da će se danas pokazati da ipak ne padam zato što stavljam parove ovdje, a ako već moram pasti jedan par, neka to bude Francuska.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

arhivaPick na pojilu
  • Najnovije
  • Najčitanije

Pročitaj više

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.02.2010. u 19:57
    i ja sam stavio 100kn na francuze, al sam navijo za naše... Jbg, klađenje je baš to biznis. Ajd da se kladim s prijateljima pa bi reko, al da neko od mene uzima lovu bezveze...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.02.2010. u 18:25
    kralju popada sve osim onoga što si se nadao da ćeš pasti..količina peha koji ti navučeš u ovoj svojoj genijalnoj kolumni počinje polako ulaziti u knjige..ko linino čitanje semafora na time autu.."okej imamo 47 sekundi do kraja, drži loptu, drži loptu, uzmi faul vamo tamo eto 34 sekunde... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.02.2010. u 08:59
    digao sam opet lovu...igrao na hrvatsku protiv danske,protiv poljske i na poraz u finalu protiv francuske...povetao sve ti na stalne oklade na federera i s.wiliams...može li mi tko zamjeriri što sam digao paru u ova teška vremena..pa svi ti naši sportaši zarađuju enormne svote..zato bravo... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.01.2010. u 18:15
    nadan se da se sad treseš :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.01.2010. u 17:09
    izdajico :P
    Obrisan korisnik