Komentari na tekst: Pilepić i Repeša: "Očito je da smo u krizi i moramo se što prije izvući"

1
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 13.01.2013.
Poruka: 2.411
12. prosinca 2014. u 08:12
Ceda je ušla u dugoročni program sa domaćim igračima i ako smijem primjetiti njima treba "dugoročni program fizičke spreme". Drugim riječima ... za igranje na ovoj razini većini igrača fali mišića. Znači slično kako rade u ALBI sa Radoševićem. Teretana. To isključuje jedino Ukića i Bilana (koji sam na tom planu radi godinama). Inače ostalo je ok. Talenta ima.
litleben
litleben
Dokazano ovisan
Pristupio: 23.11.2012.
Poruka: 11.422
12. prosinca 2014. u 08:12
Pa taj samo zna pričati o obrani. Utakmica se izgubila radi jurnjave u napad i prebrzom završavanju akcija, što je Maccabiju omogučilo puno veći broj napada nego što ih inaće ima. Još kada uzmemo u obzir promašene zicere (5-6), nerealizirane kontre i slobodnjake, te Zubino bježanje od koša kada ga čuva 10cm niži igrač, samo neznalica može vidjeti glavni problem u obrani. Svaki imalo stručan trener znao bi itekako iskoristiti udvajnja na Bilanu i raspoloženog Pilepića. Uostalom s ovakvim načinom igre izgubilo se i od Zadra.
Oh dear look what they've done to the blues, blues, blues.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 10.06.2010.
Poruka: 8.467
12. prosinca 2014. u 08:42
s ovim kadrom je se moralo proć dalje, ali puno je tu neiskustva i mali klub bez jake povijesti, bit će bolje idući godina, ekstra je ovo što igraju većinom naši igrači
orangecrush
orangecrush
Željan dokazivanja
Pristupio: 12.05.2013.
Poruka: 390
12. prosinca 2014. u 16:42
@litleben - Pa zbog obrane i jesu izgubili. Počeli su fenomenalno u obrani, ali su iz nekog razloga nepotrebno pojačali agresivnost, krenuli forsirati udvajanja, a Maccabi ima odlične dodavače i protokom lopte su im na kraju razbili obranu. Nepotrebno je došlo i do promijene načina branjenja picka, zbog čega je Pargo počeo prolazit i razbijat cijelu obranu. Dakle, opravdano priča o obrani, ali puno loših stvari koje su se u obrani dogodile idu Repeši na dušu. Što se napada tiče, mislim da to nije ni bilo toliko loše, osim katastrofalnih kontri i polukontri. Netko mora te igrače naučiti da je lopta u zraku brža od igrača s loptom. Sve u svemu, fali još kvalitete za dobit ovakvog protivnika dva puta. Nisu se trebali dovest u tu situaciju doduše.
1
  • Najnovije
  • Najčitanije