neverbored je napisao/la:
Kriva meta je odabrana ovdje nakon utakmice. Nekakav "dečko" koji je prišao treneru gostiju. Nisam vidio kako je to izgledalo, je li mu htio nešto ružno reći ili se zabunio, što je eto smiješno... ali iskoristiti to za pljucanje na "PR" je potpuno pogrešno. Ne znam jel jal ili jednostavno navika pljuvanja po nečemu (svemu?). Ali u žabokrečini u kojoj Cibona trune zadnjih X godina, ovogodišnji "PR" je nešto najbolje što se dogodilo na kilometre.
Jel uprava i dalje besmislena? Jel se provelo preoblikovanje? Jesu li nam godinama nakon nekakvih domaćih mutikaša sad nabrojani Indijci i Tajvanci koje nitko ni ne poznaje ni ne viđa? Jel se ispalo iz ABA lige, te uporno ali sigurno kretalo prema sve manjim i manjim budžetima za ekipu? Jesu li dugovi ogromni? Znači klub je sveden na što je sveden, ali problem su ljudi koji su napravili da govno izgleda kao pita.
https://www.youtube.com/watch?v=5Uai5P5ofv8
S druge strane, fokus na to da je doveden stoput bolji trener nego prošle godine, da unatoč ispadanju iz ABA lige imamo "simpatičniju" ekipu, da ste pohvalili klince u prvoj utakmici, da se slikaju Aco i Babo i da se spominje Babo u upravi... pozdravljam, zvuči ljepše.
Vidi cijeli citat
Misliš da je ovaj PR stvarno tako dobar ili je sve ostalo tako jako loše, pa je onda on "najbolje što se dogodilo na kilometre"? Meni nije baš nešto i bojim se da smo samo nas 15-tak tu na forumu primjetili kako se nešto oko Cibone događa. Nažalost, kao da dalje od toga ne dopire. Više strke u javnosti je izazvala glasina o Bojanu, nego taj media day. Ali nije to Cibonin najveći problem i trebalo bi se prvo uhvatiti tih velikih problema interno, pa tek onda krenuti ozbiljno komunicirati prema van. Što Cibona može komunicirati s javnošću kad i sama ništa ne zna gdje je i s kim je?Ako smo nešto morali naučiti svih ovih godina što nas lažu, onda je to da moramo biti oprezni i sve uzimati s velikom rezervom. Ne branim nikome optimizam, ali mene baš zanimaju informacije o preoblikovanju, novom statutu, čistki u vrhu Cibone i planu kako se izvuči iz govana, a ne o tome kako ta govna lijepo mirišu, kao pita.