2022 NFL Season

zwizdan007
zwizdan007
Dokazano ovisan
Pristupio: 11.04.2013.
Poruka: 11.462
27. kolovoza 2022. u 12:03

Darnolda iznijelo jučer. Zglob. Znači Baker je definitivno siguran 😁

#JeSuisML10 #DoćuJaGori // Prgava Familija ˃ HNS famiGLia // Dalmacija kuća od tri brata: Vlaha, Duje i Donata❤️💙
danchy
danchy
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 23.07.2009.
Poruka: 32.549
27. kolovoza 2022. u 14:41

Ispričavam se, malo ću vas ovdje zagnjavit s fantasyem, ali znam da će se tu prije vidjet poruka.

 

Imamo 4 slobodna mjesta za Sportnet fantasy league 2016. (bassegio, 0-19, danchy, Marcus, Sjekirice i Papa bear su potvrdili sudjelovanje).

 

Draft je 4.9. u 21h.

Cri.Lu99 i zwizdan su zatražili invite, što znači da ostaju 2 slobodna mjesta. Ako ste zainteresirani, pošaljite mi vaš yahoo mail na PP da vam pošaljem invite. 

 

Facts don't care about your feelings!
Seattle
Seattle
Mali dioničar
Pristupio: 29.05.2004.
Poruka: 9.192
27. kolovoza 2022. u 17:09

fil25 je napisao/la:

Meni se čini da bi i Lock mogao startat za Seahawkse pa bi to mogla bit dvostruka revenge game :).

Al jadni oni ako boljeg QB nisu mogli naći.

Vidi cijeli citat


Sinoc je izgubio svaku nadu da ce startati. 3 interceptions u zadnjoj preseason game. 

“Kam hit this tight end SO HARD, I swear I saw that TE’s soul leave Qwest Field right on that 35 yard line.”
Seattle
Seattle
Mali dioničar
Pristupio: 29.05.2004.
Poruka: 9.192
29. kolovoza 2022. u 16:50

 

Geno Smith winning the QB1 Battle vs Drew Lock (Preuzeto sa Twitter)

 

“Kam hit this tight end SO HARD, I swear I saw that TE’s soul leave Qwest Field right on that 35 yard line.”
čoban2343
čoban2343
Mali dioničar
Pristupio: 27.09.2010.
Poruka: 9.622
29. kolovoza 2022. u 23:00

Predsezona je gotova, a nova sezona nam kreće za svega desetak dana, a momčadi sutra moraju srezati rostere na 53 člana koja će koristiti za sezonu što znači da je čekanje pri kraju.

Pa evo onda kratkog pregleda najvažnijih igračkih i trenerskih promjena u sastavima i nekakva moja očekivanja i prognoze od ove sezone. Za igračke promjene koristio sam službenu NFL stranicu pa ako nešto ne štima žalite se njima. Poredat ću ekipe onako kako mislim da će biti poredak u diviziji na kraju sezone pa se onda možemo svi rugat promašajima.

 

AFC EAST

Buffalo Bills

Dolasci: Von Miller, Shaq Lawson, Jameson Crowder, Case Keenum.

Odlasci: Mitch Trubisky, Cole Beasley, Emmanuel Sanders.

Patriotsi su godinama dominirali divizijom, ali Billsi su novi šerif u gradu. Osvojili su diviziju zadnje dvije godine, a najbolji su kandidat za ponovno osvajanje. Josh Allen je svoje najbolje dvije utakmice odigrao u play offu, ali niti to nije bilo dovoljno protiv sjajnog Mahomesa i Chiefsa tako da su ostali kratki, ali su opet po meni jedan od kanidata za SB. Treba napomenuti da je bilo problema tijekom sezone, obrana nije bila stalno na nivou, kao ni run igra ponekad, ali je to Allen kompenzirao svojim atleticizmom. Potpisan je Von Miller za učvršćenje obrane kao I Lawson, a i na draftu su prvoj rundi draftali obrambenog igrača, a kasnije RBa Jamesa Cooka, mlađeg brata Dalvina Cooka. Ako krv nije voda bit će paklen igrač. Diggs je također potpisao novi ugovor, ali je zbog svih velikih promjena među hvatačima to nekako prošlo ispod radara. Što se tiče promjena u struci, OC Brian Dabol je preuzeo posao glavnog trenera u Giantsima, a novi OC je njegov dosadašnji pomoćnik Ken Dorsey. Već je radio s Allenom tako da promjena ne bi trebala previse utjecati, no to ćemo još vidjeti.

 

New England Patriots

Dolasci: Davante Parker, Ty Montgomery, Lil’jordan Humpreys

Odlasci: N’keal Harry, D’onta Hightover, Kyle Van Noy, J.C. Jackson

Što reći za Patse, prošla sezona je bila iznad svih očekivanja, izboren je Play off s rookie QBem, neslavno je završilo doduše, ali svejedno. Osim odlazaka par bitnih igrača odlazi i dugogodišnji OC Josh McDaniels, a Bill još uvijek nije imenovao tko će zvati akcije u napadu, pošto su treneri za napad sada omraženi Matt Patricia i Joe Judge nije niti čudo. Uglavnom Patsi trenutno izgledaju kao totalni kaos, draft su odradili na svoj način, a ja opet nekako vjerujem da će stari lisac Bill to nekako izvući i ugurati se s nekih desetak pobjeda u WC rundu. Naravno postoji i ona druga realnost gdje sve pođe po krivu pa sezona završi jako loše, ali kažem imam neki predosjećaj da će opet biti solidni.

Miami Dolphins

Dolasci: Tyreke Hill, Sony Michel, Raheem Mostert, Teddy Bridgewater, Terron Armstead

Odlasci: Jacobi Brisset, Will Fuller, Malcolm Brown

Dolphinsi su jedna od momčadi koje su šokirale u ovom free agenciu. Doveden je Hill, koji je top 3 hvatač lige, Michel nije više eksplozivan kako je bio, ali svejedno se radi o korisnom igraču, za Ramse je prošle sezone odradio dobar posao, Teddy je i više nego kvalitetan backup, Armstead također veliko pojačanje. Unatoč svemu tome ih stavljam na treće mjesto, a razlog je mislim više manje jasan. Ne vjerujem da je Tua taj kalibar i to je to. Još kad se na to doda da je došao novi trener, nove ideje i nove akcije, trebat će vremena da to sve sjedne na svoje mjesto.

New York Jets

Dolasci: Tyler Conklyn, C.J. Uzomah, Greg Zuerline

Odlasci: Jamison Crowder, Shaq Lawson, Keelan Cole

Jetsi su najslabija ekipa ove divizije. Prošle sezone imali su 4 pobjede, ove sezone ih vidim na sličnom učinku. Zach Wilson bio je najslabiji rookie QB prošle generacije, je li u pitanju bio rookie wall ili jednostavno nije kalibar za NFL trebala bi pokazati ova sezona. Ne pomaže mu niti to što je ozlijeđen pa je za  startera određen Joe Flacco. Prošle sezone je također propustio par utakmica radi ozljede pa su ga nadigrali zamjene Flacco I izvijesni Mike White, ako se to dogodi opet mislim da je odradio svoje već sad. Imali su Jetsi puno pickova na draftu I draftali su jako dobro, top talent Sauce Gardner na CB, hvatač Garret Wilson I DE Jermaine Johnoson birani su u prvoj rundi, a u drugoj RB Breece Hall, no talenti su jedno, a NFL igrači drugo.

Ono što bi bio uspjeh za Jetse ove sezone bi bilo 5-6 pobjeda uz značajno bolju igru u obrani(Saleh je ipak obrambeni trener) i značajan napredak Wilsona naspram rookie sezone.

 

AFC NORTH

Cincinnati Bengals

Dolasci: Alex Cappa, Ted Karras

Odlasci: C.J.Uzomah, Larry Ogunjobi

Nijanse mi ovdje dijele Bengalse i Ravense, ali ipak odlučio sam dati prednost prošlogodišnjem pobjedniku AFCa. Burrow je nakoj teške ozlijede imao sjajnu sezonu I pokazao zašto je bio prvi pick, Ja’mar Chase je srušio niz rekorda za rookie hvatača, Mixon je također na rookie ugovoru, zastrađujuče izgleda ovaj napad na papiru. Rak rana je bila Oline, koja je pojačana dolascima Cappe iz Tampe i Karrasa. Također na drafu su se koncentrirali uglavnom na obranu. Potencijal je ogroman, jedino je teško postaviti realne ciljeve nakon što su prošle godine otišli skoro do kraja. Mislim da je Play off realnost, ali za više od toga će se trebati poklopiti više stvari kao prošle godine, a i sada će vjerojatno svi biti više napaljeni na njih, Ravensi pogotovo jer sui h prošle godine osramotili.

Baltimore Ravens

Dolasci: Marcus Williams, nitko od ostalih mi baš nije zapeo za oko

Odlasci: Devonta Freemna, Sammy Watkins, Marquise Brown, Latavius Murray

Ravensi su prošle sezone do zadnjeg kola bili u igri za play off, no imali su toliko ozljeda u drugoj polovici sezone da nije bilo realno da mogu pobjediti iole ozbiljnu momčad. Još na to treba nadodati i 2 poraza u zadnjim sekundama kada su išli na 2pt konerziju za pobjedu umjesto na FG za produžetak. Ove sezone očekujem povratak gdje im je i mjesto, a to je borba za diviziju i play off. Lamar ulazi u zadnju godinu rookie ugovora I očekuje se masivan ugovor za njega, a ja vjerujem da će on nastaviti sa svojom produkcijom. Otišlo je par hvatača iz ekipe, ali Mark Andrews je ionako njegova najdraža meta, pa sumnjam da će se osjetiti, a Lamar se ionako često oslanja na trčanje. Na draftu su se uglavnom fokusirali na obrambene igrače, tako da će Ravensi biti prvenstveno obrambena i ratnička momčad.

Pittsburgh Steelers

Dolasci: Mitch Trubisky, Larry Ogunjobi

Odlasci: Big Ben, JuJu Smith Schuster

Big Ben se napokon umirovio čime je završila jedna era u povijesti Steelersa. Nakon dugo godina imamo natjecanje za mjesto početnog QBa i to između Trube i rookije Picketta. Pickett je jedini QB draftan u prvoj rundi, a također je pohađao college u Pittsburghu tako da je u jednu ruku domaći dečko, a nekako je i javnost više na njegovoj strain, no Tomlin je oprezan I još uvijek više naginje na stranu veterana. Vidjet ćemo Picketta kao startera ove sezone sigurno samo je pitanje kada točno, mislim da će krenuti ipak s Trubiskim. Osim Picketta, draftan je I hvatač Pickens oko kojeg se stvorio veliki hype u predsezoni, a tu je I Chase Claypool, samoproglašeni top 3 hvatač lige. Steelersi su ionako prvenstveno obmrabena momčad, a TJ Watt i Minkah Fitzpatrick su potpisali nove ugovore kao vođe te obrane. Prošle godine su se ugurali u play off, a ove godine ih ne vidim tamo. Iako  Big Ben je prošle sezone bio katastrofalan pa ih je obrana zapravo ugurala u play off, kombinacija beton obrane i igra Picketta iznad očekivanja bi mogla biti dobitna kombinacija za njih. S druge strane, moguće je da napad bude totalno razočaranje pa da prvi put nakon sto godina završe s negativnim omjerom.

Clevland Browns

Dolasci: Deshaun Watson, Jacobi Brisset, Josh Rosen, Amari Cooper, Denzel Ward

Odlasci: Baker Mayfield, Jarvis Landry, Austin Hooper  

Tvornica tuge je bila jedna od top priča offsezone, iz krivih razloga nažalost. Trakavica s Watsonom se napokon završila, epilog: 11 utakmica kazne, zauzvrat Watson dobija 230 milijuna garantirano na 5 godina. Baker je završio u Panthersima s tim da Brownsi snose veći dio njegove place koju nitko nije htio preuzeti, ne zato što misle da ne vrijedi te pare, nego jer su mogli ucjenjivati Brownse koji su po svom QBu počeli pljuvat dok je još bio na njihovom rosteru.

Stefanski je u teškoj situaciji, prije dvije sezone bio je trener godine i činilo se kako kreće uzlet Brownsa, no ova sezona će izgleda biti za zaborav. Brissett će bit starter prvih 11 utakmica i iskreno sumnjam da će imati neke prevelike šanse za play off, ali teoretska šansa postoji. Roster je dobar i s Watsonom bi svakako bili konkurentni za osvajanje divizije, ali Brissett je realno samo solidan backup i ništa više od toga. Bit će ove sezone run heavy ekipa, Nick Chubb i Kareem Hunt jako kvalitetan RB par, obrana je prošle sezone igrala toplo hladno I morat će bolje ako misle konkurirat za play off.

 

Dosta je za danas, nastavak slijedi ovih dana kad uhvatim vremena.

Drobilica za kičmu. Pokušat će Sulejmani.
Seattle
Seattle
Mali dioničar
Pristupio: 29.05.2004.
Poruka: 9.192
30. kolovoza 2022. u 00:57
Quarterback Jimmy Garoppolo has agreed to a restructured one-year deal to stay with the San Francisco 49ers, according to ESPN's Adam Schefter.

The contract incudes a no-trade clause and a no-tag clause, per Schefter. The compensation is reportedly $6.5 million fully guaranteed, with another potential $9.5 million in bonuses.

“Kam hit this tight end SO HARD, I swear I saw that TE’s soul leave Qwest Field right on that 35 yard line.”
danchy
danchy
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 23.07.2009.
Poruka: 32.549
30. kolovoza 2022. u 07:17

Bravo za osvrt! Cekamo i ostale divizije!

 

Jimmy? Meni nejasna odluka s njegove strane da u najboljim godinama odabire sjediti na klupi. Ili se nada da se Lance kiksati pa da ce dobiti priliku? 

Facts don't care about your feelings!
danchy
danchy
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 23.07.2009.
Poruka: 32.549
30. kolovoza 2022. u 08:24

Facts don't care about your feelings!
baseggio
baseggio
Dokazano ovisan
Pristupio: 05.08.2009.
Poruka: 11.591
30. kolovoza 2022. u 08:42

Seattle je napisao/la:

Quarterback Jimmy Garoppolo has agreed to a restructured one-year deal to stay with the San Francisco 49ers, according to ESPN's Adam Schefter.

The contract incudes a no-trade clause and a no-tag clause, per Schefter. The compensation is reportedly $6.5 million fully guaranteed, with another potential $9.5 million in bonuses.

Vidi cijeli citat

Hahahahahahahaha

Još kad Lance ne bude dobro igrao onda će im i Jimmy bit dobar.... 

No cijela javnost u Americi uzdiže Lancea iznad svih prošlogodišnjih rookiea, jer je njemu trener off guru Shanahan...

 

baseggio
baseggio
Dokazano ovisan
Pristupio: 05.08.2009.
Poruka: 11.591
30. kolovoza 2022. u 08:42

Osvrt odličan 👍