basketas je napisao/la:
Mislim da ovi s mora malo podcjenjuju te količine, aj Čoban vjerujem da ne.
Ja ove godine imam između 80-90 kg tog suhog, nisam neki ljubitelj salama i tih stvari, al vjerujete da i ovo meso (ponekad) dopizdi, moraš malo miksat. Meni to što imam traje cijelu godinu, a redovito baš jedem (i gostima služim stalno, sve plate što sam slikao i desetak koje nisam su sve bile za neke ekipe) i kuham s dijelom stvari (slanina prvenstveno).
Vidi cijeli citat
Zadnje klanje mi je prisjelo. Stari ode u svoje rodno selo po 2 praseta, a vrati se nazad s 3, svi oko 200 kila žive vage.
I nije ni u tome problem nego nismo bili u punom sastavu kao inače nego nas je bilo malo, em sam ja još imao svojih nekih sranja sa strane, trebalo nam je cijeli petak popodne, subota i nedjelja da završimo sve.
Isto tako je bilo oko stotinjak kila mljevenog, sve sam ručno izmiješao sam ruke su mi otpale (di je papa Bier nabildani kad ga trebaš)
Ali dobro.
A ovo da dopizdi, pa normalno da dopizdi, pogotovo što stari i ja na poslu skoro svaki dan gulimo to na pauzi pa kod kuće to skoro ni jedem osim kad mi dođe neko u goste.
Drobilica za kičmu. Pokušat će Sulejmani.