[QUOTE]pa sa sobom donesu par bačvica Budvara, Gambrinusa, Staropramena, Prazdroja.... pa sve bačva svijetlog, bačva crnog, pa onda miješaš pola-pola "řezané pívo"... a poslije svake krigle presječeš šutom Becherovke...
Vidi cijeli citat
u specijalnim trenucima neutazive ceznje za samounistenjem moze se presjec i s mrvicom absintha ...... slijedi Gotterdamerung
.....
dok sam u HR, zbog svih vrsta gore nabrojanih sam svojevoljno na "skidanju" od pive i ovdje u principu konzumiram samo vino..... ne moze se drugo, kad se jednom navikne na odredjene stvari, od nacina usluge i posluge do kvalitete, to hoces-neces predje u vrstu obreda i tesko se spustit na objektivno nizu razinu (nikad u Ceskoj nisam dozivio da sam dobio mlaku pivu ili kriglu pive bez imalo pjene).......ali, ako vec mora piva, onda Stella ili Heineken.... Izzy je bio ugodno osvjezenje, cijelu vecer nesto cugas, ko fol piva i nakon vise od nekoliko komada skuzis da ti nije nista.... idealan za duga "druzenja" na kraju kojih moras ostat priseban....