Lionel Mandrake je napisao/la:
Jasno da mislim na standardnu restoransku ponudu. Ne utvaram si da mogu pripremiti Beef Wellington bolje od vrhunskog šefa.
Vidi cijeli citat
Ova fensi jela il ne znam šta, tu se ne bi ni pokušavao nadmetat 
Al pošto baš pratim tu gastronomiju i sve, XY puta sam vidio vrhunskog kuhara (ima i Gordon Ramsey svojih failova, ima ih po jubitu) da radi smeće jelo, samo oni to nahvale na kraju uvijek ko da jedeš ne znam šta, al ako si ti to radio X puta - preko videa, golim okom vidiš da ne valja il da je to teški prosjek.
Roštilj sam radio milijun puta, ne bi se na puno njih kladio kontra sebe
što se tiče slavonskih jela, na skoro nikog - nema di nisam jeo X puta: fiš, smuđa na sve načine, čobanac, gulaš - sve radim bolje
ne kazem da je restoransko loše (ma da zna bit), al moje je bolje.
Prvo ugl. imam bolje namirnice, evo danas radimo čobanac jedno 7-8 kg mesa - sve prvoklasno iz najboljih izvora, divljač svježa tu si već u prednosti jer 99% restorana uzme lošije meso (but) za kuhat i lošije kvalitete generalno (vjerojatno najjeftinije iz metroa).
Baš sam mislio kad malo djeca porastu, krenut ić po čobanijadama i fišijadama te testirat svoju hranu
ma da je iovako probala tona ljudi.
Splićane sam raspametio X puta sa smuđem i čobancem.
[uredio basketas - 16. listopada 2025. u 10:21]