za indijsku preporucam za start buttered chicken, uzeti ga normalne ljutine, rižu i neki naan recimo garlic naan. osim toga chicken ili lamb ili shrimp bryani. uzet onaj njihov jogurt malo da se razblaži ljutina. jeo sam to i prije nego sam išao u indiju, većinom u londonu, ali ove godine sam prvi puta bio u indiji i u uredu svaki dan su nam to donosili. treba dočekat 2. mjesec da ponovim to sve
u kini nas je frend vodio na neki roštilj na marketu i to je bilo brutalno, a našli smo i dobar kvartovski lamb hot pot.
u tajlandu rijetko kada njihovo nešto naručujem, tamo je internacionalna kuhinja jaka ali pad thai nebi odbio
vijetnamsko mi ništa nije ostalo u sjećanju, bio sam samo 6 dana tamo
korejski unlimited barbecue mi je isto zakon, ali ne u koreji gdje je skup i nije baš unlimited no na filipinima i u tajlandu ima brutalnih restorana gdje si sam pripremaš za skoro nikakve novce.
filipinska kuhinja je sranje
japanski ramen pogotovo tantanmen ramen kojeg sam usavršio kuhat doma su odlične stvari na žlicu i štapiće, a tonkatsu od svinjetine kad nađeš dobar ne možeš stati.