NS je napisao/la:
basketas je napisao/la:
Domaća mast? Da ili ne?
Vidi cijeli citat
Definitivno DA, nema rasprave...
Vidi cijeli citat
A ljutina? Ja ne mogu bez ljutog, sve volim, od ljutina, umaka, ljutih papričica, feferona, mljevene paprike ljute.
Kad radimo fiš, čobanac il tako nešto onda uvijek odvojim 3-4 grabilice u đezvu, stavim 2-3 ljute paprike i prokuham pa ima ljutine za onog ko hoće - "prirodne", a uvijek ima i ovako.
Stari mi ima neku ljutinu - suze se zove 🤣 doslovno kad kapaša ispada jedna po jedna, ljuto ko vrag. Za prosječnog ljubitelja ljutine dovoljno je 2-3 na tanjur, ja stavim 5-6.
Od kupovnih uvijek imam doma - standardni Tobasco i Sambal Oelek (to ima za kupit doslovno svuda), to stavljam u rižu, tjesteninu, na meso i tako.
I da, obožavam biber - na sve, juhu zacrnim do čepa, ne vidi se dno tanjura 😅