basketas je napisao/la:
Otkošteni batkovi, vrat, slanina i čevapi ( u zadnje vrijeme kupujem banjalučke (špar) ti su mi među boljima), ma da sve volim ak je napravljeno kako treba.
Kad završim s roštiljem (ili dok "slažem meso" - ovisi sad koliko ima) ubacim malo maslaca pa protresem posudu ili ako je manja ekipa di znam da svi vole, napravim "umak" od ulja, peršina i češnjaka (ko za ribu, al valja i s mesom 😀) i prelijem sve s tim i isto izmješam, bude odlično.
Inače tko voli pljesavice preporučujem - MM, parmezan, jaje, svih začina po volji, gaude i slanine (a može šta god sušenog) sve izmješat - gaudu i slaninu na manje kockice, recimo ko pol filtera od cigarete - i oblikovat pljeskavice (može i na tavi ko faširke, kako god), bude sjajno, samo se mora odmah jest dok je sir rastopljen (to sam isto jednom vidio u restoranu i počeo sam radit).
Pa to je u principu gurmanska (tako se bar u Zagrebu zove) pljeskavica...Medi bi se svidjela čim ima gaude 😀