Putovanja
basketas je napisao/la:
Neradnik je napisao/la:
Osvrnia bi se na gastronomsku scenu Splita i okolice,iako ovo vrijedi za cijelu Dalmaciju uz nekoliko restorana koji su izuzetak.
Spustiš se u centar Splita i kreneš uskim kaletama prema rivi,a sa svakog kantuna smrde frigane pantagonijske lignje,ćevapi,burgeri i slična niskobudžetna hrana loše kvalitete koja nema nikakvih dodirnih točaka sa Mediteranom.
Toliko kvalitetne ribe plovi Jadranom,a onda jako mal postotak ulovljene završi u našim restoranima i to uglavnom u onih 5,6 luksuznijih koji onda mogu još skuplje naplatiti tu ribu,ali takvi jedini imaju vrijednost na gastronomskoj sceni Splita.
Nadalje u splitskim restoranima u ponudi nema soparnika,pašticade,janjetine na špic,janjetine ili teletine ispod peke. Znači sva hrana koja se može dobiti iz Jadranskog mora ili iz obližnjih mjesta/otoka nije u ponudi. Ponuda vina je na većini mista poražavajuća.
Koliko su loši restorani u Splitu dovoljno govori podatak da nijedan nema Michelinovu zvjezdicu.
Znači ponuda hrane apsolutno odgovara tipu turista koji nam dolaze,jer onim bogatima na koje bi ciljali nemamo šta ponuditi da pojedu.
95 % ugostitelja ima istu misiju,prodat šta skuplje jeftinu spizu i obogatit se u jednoj sezoni. S takvim pristupom još dugo ćemo imati ovakve turiste,ako ne još i gore.
Npr u Portugalu je bakalar nacionalna hrana i u svim restoranima se nudi bakalar spremljen u 10ak raznih varijanti. Cijene ono šta imaju i cjeloukupna gastronomija im se temelji na bakalaru kao glavnoj namirnici,a ostatak jela je samo sporedan.
Vidi cijeli citat
Bio sam u Portu prije nekih 6-7 godina, mala pekara neka tip top, bio neki ko fol burek od bakalara.
Inace cijene su bile okej, porcije odlicne, al ne mogu rec da im je kuhinja nesto ekstra.
S druge strane najbolje tocno pivo u zivotu sam loko u Portugalu - Super Bock se zove, sjajno nesto.
Skocili smo i do Fatime, mislio sam da ce nas tamo ozenit, al ni to se nije dogodilo. Popili dva pica ko da smo u Slavoniji, a rucak švedski stol jedi i pij koliko hoces, takoder za neke smjesne pare.
Vidi cijeli citat
Da,sve im je u znaku bakalara. Ja ga volim pa mi se svidilo probavat na razne načine.
SuperBock mi je odlična piva,to je čini mi se najveći pivski brend tamo,tu su li la sa Sagresom.
Zadnji put sam u Portugalu bia 2019. i tada su cjenovno bili povoljniji od nas,od smještaja pa do hrane. Sićan se da je tada cijena sušenog bakalara bila 12,13 eura za kilo,a u nas je tada košta oko 30 eura.
Još kad se sitin onih kolačić Pastel de Nata odma me uvati želja opet otić tamo.
Neradnik je napisao/la:
Osvrnia bi se na gastronomsku scenu Splita i okolice,iako ovo vrijedi za cijelu Dalmaciju uz nekoliko restorana koji su izuzetak.
Spustiš se u centar Splita i kreneš uskim kaletama prema rivi,a sa svakog kantuna smrde frigane pantagonijske lignje,ćevapi,burgeri i slična niskobudžetna hrana loše kvalitete koja nema nikakvih dodirnih točaka sa Mediteranom.
Toliko kvalitetne ribe plovi Jadranom,a onda jako mal postotak ulovljene završi u našim restoranima i to uglavnom u onih 5,6 luksuznijih koji onda mogu još skuplje naplatiti tu ribu,ali takvi jedini imaju vrijednost na gastronomskoj sceni Splita.
Nadalje u splitskim restoranima u ponudi nema soparnika,pašticade,janjetine na špic,janjetine ili teletine ispod peke. Znači sva hrana koja se može dobiti iz Jadranskog mora ili iz obližnjih mjesta/otoka nije u ponudi. Ponuda vina je na većini mista poražavajuća.
Koliko su loši restorani u Splitu dovoljno govori podatak da nijedan nema Michelinovu zvjezdicu.
Znači ponuda hrane apsolutno odgovara tipu turista koji nam dolaze,jer onim bogatima na koje bi ciljali nemamo šta ponuditi da pojedu.
95 % ugostitelja ima istu misiju,prodat šta skuplje jeftinu spizu i obogatit se u jednoj sezoni. S takvim pristupom još dugo ćemo imati ovakve turiste,ako ne još i gore.
Npr u Portugalu je bakalar nacionalna hrana i u svim restoranima se nudi bakalar spremljen u 10ak raznih varijanti. Cijene ono šta imaju i cjeloukupna gastronomija im se temelji na bakalaru kao glavnoj namirnici,a ostatak jela je samo sporedan.
Vidi cijeli citat
Ja bio lani u Lisabonu, Setubalu i Portu, restoran sa 2 mišelinke, najskuplje jelo sa škampima od 15cm i školjkama 23 eura.
Iden opet u 9 misec 😁
#JeSuisML10 #DoćuJaGori // Prgava Familija ˃ HNS famiGLia // Dalmacija kuća od tri brata: Vlaha, Duje i Donata❤️💙// 🟧✌️👇
basketas je napisao/la:
Neradnik je napisao/la:
Osvrnia bi se na gastronomsku scenu Splita i okolice,iako ovo vrijedi za cijelu Dalmaciju uz nekoliko restorana koji su izuzetak.
Spustiš se u centar Splita i kreneš uskim kaletama prema rivi,a sa svakog kantuna smrde frigane pantagonijske lignje,ćevapi,burgeri i slična niskobudžetna hrana loše kvalitete koja nema nikakvih dodirnih točaka sa Mediteranom.
Toliko kvalitetne ribe plovi Jadranom,a onda jako mal postotak ulovljene završi u našim restoranima i to uglavnom u onih 5,6 luksuznijih koji onda mogu još skuplje naplatiti tu ribu,ali takvi jedini imaju vrijednost na gastronomskoj sceni Splita.
Nadalje u splitskim restoranima u ponudi nema soparnika,pašticade,janjetine na špic,janjetine ili teletine ispod peke. Znači sva hrana koja se može dobiti iz Jadranskog mora ili iz obližnjih mjesta/otoka nije u ponudi. Ponuda vina je na većini mista poražavajuća.
Koliko su loši restorani u Splitu dovoljno govori podatak da nijedan nema Michelinovu zvjezdicu.
Znači ponuda hrane apsolutno odgovara tipu turista koji nam dolaze,jer onim bogatima na koje bi ciljali nemamo šta ponuditi da pojedu.
95 % ugostitelja ima istu misiju,prodat šta skuplje jeftinu spizu i obogatit se u jednoj sezoni. S takvim pristupom još dugo ćemo imati ovakve turiste,ako ne još i gore.
Npr u Portugalu je bakalar nacionalna hrana i u svim restoranima se nudi bakalar spremljen u 10ak raznih varijanti. Cijene ono šta imaju i cjeloukupna gastronomija im se temelji na bakalaru kao glavnoj namirnici,a ostatak jela je samo sporedan.
Vidi cijeli citat
Bio sam u Portu prije nekih 6-7 godina, mala pekara neka tip top, bio neki ko fol burek od bakalara.
Inace cijene su bile okej, porcije odlicne, al ne mogu rec da im je kuhinja nesto ekstra.
S druge strane najbolje tocno pivo u zivotu sam loko u Portugalu - Super Bock se zove, sjajno nesto.
Skocili smo i do Fatime, mislio sam da ce nas tamo ozenit, al ni to se nije dogodilo. Popili dva pica ko da smo u Slavoniji, a rucak švedski stol jedi i pij koliko hoces, takoder za neke smjesne pare.
Vidi cijeli citat
Jesi jeo Francheshinu? To samo na sjeveru Portugala ima.
Ja bio oduševljen
#JeSuisML10 #DoćuJaGori // Prgava Familija ˃ HNS famiGLia // Dalmacija kuća od tri brata: Vlaha, Duje i Donata❤️💙// 🟧✌️👇
zwizdan007 je napisao/la:
basketas je napisao/la:
Neradnik je napisao/la:
Osvrnia bi se na gastronomsku scenu Splita i okolice,iako ovo vrijedi za cijelu Dalmaciju uz nekoliko restorana koji su izuzetak.
Spustiš se u centar Splita i kreneš uskim kaletama prema rivi,a sa svakog kantuna smrde frigane pantagonijske lignje,ćevapi,burgeri i slična niskobudžetna hrana loše kvalitete koja nema nikakvih dodirnih točaka sa Mediteranom.
Toliko kvalitetne ribe plovi Jadranom,a onda jako mal postotak ulovljene završi u našim restoranima i to uglavnom u onih 5,6 luksuznijih koji onda mogu još skuplje naplatiti tu ribu,ali takvi jedini imaju vrijednost na gastronomskoj sceni Splita.
Nadalje u splitskim restoranima u ponudi nema soparnika,pašticade,janjetine na špic,janjetine ili teletine ispod peke. Znači sva hrana koja se može dobiti iz Jadranskog mora ili iz obližnjih mjesta/otoka nije u ponudi. Ponuda vina je na većini mista poražavajuća.
Koliko su loši restorani u Splitu dovoljno govori podatak da nijedan nema Michelinovu zvjezdicu.
Znači ponuda hrane apsolutno odgovara tipu turista koji nam dolaze,jer onim bogatima na koje bi ciljali nemamo šta ponuditi da pojedu.
95 % ugostitelja ima istu misiju,prodat šta skuplje jeftinu spizu i obogatit se u jednoj sezoni. S takvim pristupom još dugo ćemo imati ovakve turiste,ako ne još i gore.
Npr u Portugalu je bakalar nacionalna hrana i u svim restoranima se nudi bakalar spremljen u 10ak raznih varijanti. Cijene ono šta imaju i cjeloukupna gastronomija im se temelji na bakalaru kao glavnoj namirnici,a ostatak jela je samo sporedan.
Vidi cijeli citat
Bio sam u Portu prije nekih 6-7 godina, mala pekara neka tip top, bio neki ko fol burek od bakalara.
Inace cijene su bile okej, porcije odlicne, al ne mogu rec da im je kuhinja nesto ekstra.
S druge strane najbolje tocno pivo u zivotu sam loko u Portugalu - Super Bock se zove, sjajno nesto.
Skocili smo i do Fatime, mislio sam da ce nas tamo ozenit, al ni to se nije dogodilo. Popili dva pica ko da smo u Slavoniji, a rucak švedski stol jedi i pij koliko hoces, takoder za neke smjesne pare.
Vidi cijeli citat
Jesi jeo Francheshinu? To samo na sjeveru Portugala ima.
Ja bio oduševljen
Vidi cijeli citat
Ja sam je jea u Lisabonu,ne mogu se sitit ime restorana,ali bila je previše mokra pa mi nije bilo po guštu baš.
zwizdan007 je napisao/la:
Neradnik je napisao/la:
Osvrnia bi se na gastronomsku scenu Splita i okolice,iako ovo vrijedi za cijelu Dalmaciju uz nekoliko restorana koji su izuzetak.
Spustiš se u centar Splita i kreneš uskim kaletama prema rivi,a sa svakog kantuna smrde frigane pantagonijske lignje,ćevapi,burgeri i slična niskobudžetna hrana loše kvalitete koja nema nikakvih dodirnih točaka sa Mediteranom.
Toliko kvalitetne ribe plovi Jadranom,a onda jako mal postotak ulovljene završi u našim restoranima i to uglavnom u onih 5,6 luksuznijih koji onda mogu još skuplje naplatiti tu ribu,ali takvi jedini imaju vrijednost na gastronomskoj sceni Splita.
Nadalje u splitskim restoranima u ponudi nema soparnika,pašticade,janjetine na špic,janjetine ili teletine ispod peke. Znači sva hrana koja se može dobiti iz Jadranskog mora ili iz obližnjih mjesta/otoka nije u ponudi. Ponuda vina je na većini mista poražavajuća.
Koliko su loši restorani u Splitu dovoljno govori podatak da nijedan nema Michelinovu zvjezdicu.
Znači ponuda hrane apsolutno odgovara tipu turista koji nam dolaze,jer onim bogatima na koje bi ciljali nemamo šta ponuditi da pojedu.
95 % ugostitelja ima istu misiju,prodat šta skuplje jeftinu spizu i obogatit se u jednoj sezoni. S takvim pristupom još dugo ćemo imati ovakve turiste,ako ne još i gore.
Npr u Portugalu je bakalar nacionalna hrana i u svim restoranima se nudi bakalar spremljen u 10ak raznih varijanti. Cijene ono šta imaju i cjeloukupna gastronomija im se temelji na bakalaru kao glavnoj namirnici,a ostatak jela je samo sporedan.
Vidi cijeli citat
Ja bio lani u Lisabonu, Setubalu i Portu, restoran sa 2 mišelinke, najskuplje jelo sa škampima od 15cm i školjkama 23 eura.
Iden opet u 9 misec 😁
Vidi cijeli citat
U nas za te pare dobiješ sendvič s pomfritom i sliku škampa od 15cm.😅
zwizdan007 je napisao/la:
basketas je napisao/la:
Neradnik je napisao/la:
Osvrnia bi se na gastronomsku scenu Splita i okolice,iako ovo vrijedi za cijelu Dalmaciju uz nekoliko restorana koji su izuzetak.
Spustiš se u centar Splita i kreneš uskim kaletama prema rivi,a sa svakog kantuna smrde frigane pantagonijske lignje,ćevapi,burgeri i slična niskobudžetna hrana loše kvalitete koja nema nikakvih dodirnih točaka sa Mediteranom.
Toliko kvalitetne ribe plovi Jadranom,a onda jako mal postotak ulovljene završi u našim restoranima i to uglavnom u onih 5,6 luksuznijih koji onda mogu još skuplje naplatiti tu ribu,ali takvi jedini imaju vrijednost na gastronomskoj sceni Splita.
Nadalje u splitskim restoranima u ponudi nema soparnika,pašticade,janjetine na špic,janjetine ili teletine ispod peke. Znači sva hrana koja se može dobiti iz Jadranskog mora ili iz obližnjih mjesta/otoka nije u ponudi. Ponuda vina je na većini mista poražavajuća.
Koliko su loši restorani u Splitu dovoljno govori podatak da nijedan nema Michelinovu zvjezdicu.
Znači ponuda hrane apsolutno odgovara tipu turista koji nam dolaze,jer onim bogatima na koje bi ciljali nemamo šta ponuditi da pojedu.
95 % ugostitelja ima istu misiju,prodat šta skuplje jeftinu spizu i obogatit se u jednoj sezoni. S takvim pristupom još dugo ćemo imati ovakve turiste,ako ne još i gore.
Npr u Portugalu je bakalar nacionalna hrana i u svim restoranima se nudi bakalar spremljen u 10ak raznih varijanti. Cijene ono šta imaju i cjeloukupna gastronomija im se temelji na bakalaru kao glavnoj namirnici,a ostatak jela je samo sporedan.
Vidi cijeli citat
Bio sam u Portu prije nekih 6-7 godina, mala pekara neka tip top, bio neki ko fol burek od bakalara.
Inace cijene su bile okej, porcije odlicne, al ne mogu rec da im je kuhinja nesto ekstra.
S druge strane najbolje tocno pivo u zivotu sam loko u Portugalu - Super Bock se zove, sjajno nesto.
Skocili smo i do Fatime, mislio sam da ce nas tamo ozenit, al ni to se nije dogodilo. Popili dva pica ko da smo u Slavoniji, a rucak švedski stol jedi i pij koliko hoces, takoder za neke smjesne pare.
Vidi cijeli citat
Jesi jeo Francheshinu? To samo na sjeveru Portugala ima.
Ja bio oduševljen
Vidi cijeli citat
Nisam sto je to? Ko da sam gledao neki dan na Sam the cooking guy to jelo, al da me jebes sad ne mogu se sjetit
"Can they do it on a cold, rainy night in Stoke?"
Neradnik je napisao/la:
basketas je napisao/la:
zwizdan007 je napisao/la:
basketas je napisao/la:
Neradnik je napisao/la:
Osvrnia bi se na gastronomsku scenu Splita i okolice,iako ovo vrijedi za cijelu Dalmaciju uz nekoliko restorana koji su izuzetak.
Spustiš se u centar Splita i kreneš uskim kaletama prema rivi,a sa svakog kantuna smrde frigane pantagonijske lignje,ćevapi,burgeri i slična niskobudžetna hrana loše kvalitete koja nema nikakvih dodirnih točaka sa Mediteranom.
Toliko kvalitetne ribe plovi Jadranom,a onda jako mal postotak ulovljene završi u našim restoranima i to uglavnom u onih 5,6 luksuznijih koji onda mogu još skuplje naplatiti tu ribu,ali takvi jedini imaju vrijednost na gastronomskoj sceni Splita.
Nadalje u splitskim restoranima u ponudi nema soparnika,pašticade,janjetine na špic,janjetine ili teletine ispod peke. Znači sva hrana koja se može dobiti iz Jadranskog mora ili iz obližnjih mjesta/otoka nije u ponudi. Ponuda vina je na većini mista poražavajuća.
Koliko su loši restorani u Splitu dovoljno govori podatak da nijedan nema Michelinovu zvjezdicu.
Znači ponuda hrane apsolutno odgovara tipu turista koji nam dolaze,jer onim bogatima na koje bi ciljali nemamo šta ponuditi da pojedu.
95 % ugostitelja ima istu misiju,prodat šta skuplje jeftinu spizu i obogatit se u jednoj sezoni. S takvim pristupom još dugo ćemo imati ovakve turiste,ako ne još i gore.
Npr u Portugalu je bakalar nacionalna hrana i u svim restoranima se nudi bakalar spremljen u 10ak raznih varijanti. Cijene ono šta imaju i cjeloukupna gastronomija im se temelji na bakalaru kao glavnoj namirnici,a ostatak jela je samo sporedan.
Vidi cijeli citat
Bio sam u Portu prije nekih 6-7 godina, mala pekara neka tip top, bio neki ko fol burek od bakalara.
Inace cijene su bile okej, porcije odlicne, al ne mogu rec da im je kuhinja nesto ekstra.
S druge strane najbolje tocno pivo u zivotu sam loko u Portugalu - Super Bock se zove, sjajno nesto.
Skocili smo i do Fatime, mislio sam da ce nas tamo ozenit, al ni to se nije dogodilo. Popili dva pica ko da smo u Slavoniji, a rucak švedski stol jedi i pij koliko hoces, takoder za neke smjesne pare.
Vidi cijeli citat
Jesi jeo Francheshinu? To samo na sjeveru Portugala ima.
Ja bio oduševljen
Vidi cijeli citat
Nisam sto je to? Ko da sam gledao neki dan na Sam the cooking guy to jelo, al da me jebes sad ne mogu se sjetit
Vidi cijeli citat
Ajmo reć tost s mesom,kobasicama,šunkom,jajima,sirom i nekakvim umakom kojim preliju kompletan sendvič. Mislim da ima još nekih sastojaka,ali se ne mogu sitit kojih.
Vidi cijeli citat
umak je od graha, barem bi tako trebalo biti, Grah/fažol bio je hrana lučkih radnika Porta. Iz tog vremena dolazi i ta priča o Francheshini. Svakako probati kad ste u Portu. I da, piti portugalska crna vina, fenomenalna su, Nikakvi Port wine, to je za engleze i nizozemce i to portugalci ne cijene.
Lisabon svibanj 2023:
- file bakalara s palentom
- hobotnica s prilogom
- lignje s prilogom
- 3 deserta
- vino crno 0,5 otvoreno + voda
=57€
Bakalar spremaju na 100 načina i to fenomenenalno ali ne poznaju "bakalar na bilo" ono što se sprema u Friuli-Istra- Boka. Vlasnik restorana bio ugodno iznenađen da postoji jedna priprema bakalara koju oni ne poznaju.
Prošao nešto zemalja ali Porugal (i Škotska) je za uvijek se vratiti i preporučujem svima koji ne znaju gdje bi a mogu.
terryboy je napisao/la:
Neradnik je napisao/la:
basketas je napisao/la:
zwizdan007 je napisao/la:
basketas je napisao/la:
Neradnik je napisao/la:
Osvrnia bi se na gastronomsku scenu Splita i okolice,iako ovo vrijedi za cijelu Dalmaciju uz nekoliko restorana koji su izuzetak.
Spustiš se u centar Splita i kreneš uskim kaletama prema rivi,a sa svakog kantuna smrde frigane pantagonijske lignje,ćevapi,burgeri i slična niskobudžetna hrana loše kvalitete koja nema nikakvih dodirnih točaka sa Mediteranom.
Toliko kvalitetne ribe plovi Jadranom,a onda jako mal postotak ulovljene završi u našim restoranima i to uglavnom u onih 5,6 luksuznijih koji onda mogu još skuplje naplatiti tu ribu,ali takvi jedini imaju vrijednost na gastronomskoj sceni Splita.
Nadalje u splitskim restoranima u ponudi nema soparnika,pašticade,janjetine na špic,janjetine ili teletine ispod peke. Znači sva hrana koja se može dobiti iz Jadranskog mora ili iz obližnjih mjesta/otoka nije u ponudi. Ponuda vina je na većini mista poražavajuća.
Koliko su loši restorani u Splitu dovoljno govori podatak da nijedan nema Michelinovu zvjezdicu.
Znači ponuda hrane apsolutno odgovara tipu turista koji nam dolaze,jer onim bogatima na koje bi ciljali nemamo šta ponuditi da pojedu.
95 % ugostitelja ima istu misiju,prodat šta skuplje jeftinu spizu i obogatit se u jednoj sezoni. S takvim pristupom još dugo ćemo imati ovakve turiste,ako ne još i gore.
Npr u Portugalu je bakalar nacionalna hrana i u svim restoranima se nudi bakalar spremljen u 10ak raznih varijanti. Cijene ono šta imaju i cjeloukupna gastronomija im se temelji na bakalaru kao glavnoj namirnici,a ostatak jela je samo sporedan.
Vidi cijeli citat
Bio sam u Portu prije nekih 6-7 godina, mala pekara neka tip top, bio neki ko fol burek od bakalara.
Inace cijene su bile okej, porcije odlicne, al ne mogu rec da im je kuhinja nesto ekstra.
S druge strane najbolje tocno pivo u zivotu sam loko u Portugalu - Super Bock se zove, sjajno nesto.
Skocili smo i do Fatime, mislio sam da ce nas tamo ozenit, al ni to se nije dogodilo. Popili dva pica ko da smo u Slavoniji, a rucak švedski stol jedi i pij koliko hoces, takoder za neke smjesne pare.
Vidi cijeli citat
Jesi jeo Francheshinu? To samo na sjeveru Portugala ima.
Ja bio oduševljen
Vidi cijeli citat
Nisam sto je to? Ko da sam gledao neki dan na Sam the cooking guy to jelo, al da me jebes sad ne mogu se sjetit
Vidi cijeli citat
Ajmo reć tost s mesom,kobasicama,šunkom,jajima,sirom i nekakvim umakom kojim preliju kompletan sendvič. Mislim da ima još nekih sastojaka,ali se ne mogu sitit kojih.
Vidi cijeli citat
umak je od graha, barem bi tako trebalo biti, Grah/fažol bio je hrana lučkih radnika Porta. Iz tog vremena dolazi i ta priča o Francheshini. Svakako probati kad ste u Portu. I da, piti portugalska crna vina, fenomenalna su, Nikakvi Port wine, to je za engleze i nizozemce i to portugalci ne cijene.
Lisabon svibanj 2023:
- file bakalara s palentom
- hobotnica s prilogom
- lignje s prilogom
- 3 deserta
- vino crno 0,5 otvoreno + voda
=57€
Bakalar spremaju na 100 načina i to fenomenenalno ali ne poznaju "bakalar na bilo" ono što se sprema u Friuli-Istra- Boka. Vlasnik restorana bio ugodno iznenađen da postoji jedna priprema bakalara koju oni ne poznaju.
Prošao nešto zemalja ali Porugal (i Škotska) je za uvijek se vratiti i preporučujem svima koji ne znaju gdje bi a mogu.
Vidi cijeli citat
Umak je sad od crne pive 😁
Ja san ga jeo u Aveiru.
I "sendvič" je u zdjeli u umaku a preljeven je jajem na oko

[uredio zwizdan007 - 02. kolovoza 2023. u 21:54]
#JeSuisML10 #DoćuJaGori // Prgava Familija ˃ HNS famiGLia // Dalmacija kuća od tri brata: Vlaha, Duje i Donata❤️💙// 🟧✌️👇
- Najnovije
- Najčitanije


Panamski izbornik: 'Vrlo teška skupina, nismo željeli dvije europske reprezentacije'
1 sat•Nogomet

Asamoah Gyan: 'Nezgodna i teška skupina, ali dat ćemo sve od sebe da se kvalificiramo dalje'
1 sat•Nogomet

Tuchel: 'Teška skupina, teško otvaranje, Hrvatska se ističe kao najviše rangirana momčad iz drugog šešira'
2 sata•Nogomet

Ćubelić odličnim udarcem izvana osigurao Slavenu tri boda
2 sata•Nogomet

Goričani se vratili, Kavelj u srcu domaće obrane do lopte i pogotka
2 sata•Nogomet

Novi krasan pogodak Jagušića za rano vodstvo Slaven Belupa
2 sata•Nogomet

Kustić: 'Što se tiče samog ždrijeba, moglo je biti bolje i gore, ali možemo biti zadovoljni'
3 sata•Nogomet

Hrvatska na Svjetskom prvenstvu u skupini s Engleskom, Ganom i Panamom!
6 sati•Nogomet

Dalić: 'Tuchel mi je rekao da trebamo igrati u četvrtfinalu, a ne prvu utakmicu'
3 sata•Nogomet

Kronologija: Slaven Belupo do nove pobjede, pala je i Gorica
6 sati•Nogomet

Kronologija: Karlovac se razigrao u drugom dijelu i upisao visoku pobjedu
9 sati•Nogomet

Slaven Belupo učvrstio treću poziciju domaćom pobjedom protiv Gorice
4 sata•Nogomet

Tuchel: 'Teška skupina, teško otvaranje, Hrvatska se ističe kao najviše rangirana momčad iz drugog šešira'
2 sata•Nogomet

Kustić: 'Što se tiče samog ždrijeba, moglo je biti bolje i gore, ali možemo biti zadovoljni'
3 sata•Nogomet

Garcia: 'Dinamo ima vrlo dobru momčad i trenera, ali mi želimo napadati'
9 sati•Nogomet





