Putovanja
basketas je napisao/la:
Neradnik je napisao/la:
Osvrnia bi se na gastronomsku scenu Splita i okolice,iako ovo vrijedi za cijelu Dalmaciju uz nekoliko restorana koji su izuzetak.
Spustiš se u centar Splita i kreneš uskim kaletama prema rivi,a sa svakog kantuna smrde frigane pantagonijske lignje,ćevapi,burgeri i slična niskobudžetna hrana loše kvalitete koja nema nikakvih dodirnih točaka sa Mediteranom.
Toliko kvalitetne ribe plovi Jadranom,a onda jako mal postotak ulovljene završi u našim restoranima i to uglavnom u onih 5,6 luksuznijih koji onda mogu još skuplje naplatiti tu ribu,ali takvi jedini imaju vrijednost na gastronomskoj sceni Splita.
Nadalje u splitskim restoranima u ponudi nema soparnika,pašticade,janjetine na špic,janjetine ili teletine ispod peke. Znači sva hrana koja se može dobiti iz Jadranskog mora ili iz obližnjih mjesta/otoka nije u ponudi. Ponuda vina je na većini mista poražavajuća.
Koliko su loši restorani u Splitu dovoljno govori podatak da nijedan nema Michelinovu zvjezdicu.
Znači ponuda hrane apsolutno odgovara tipu turista koji nam dolaze,jer onim bogatima na koje bi ciljali nemamo šta ponuditi da pojedu.
95 % ugostitelja ima istu misiju,prodat šta skuplje jeftinu spizu i obogatit se u jednoj sezoni. S takvim pristupom još dugo ćemo imati ovakve turiste,ako ne još i gore.
Npr u Portugalu je bakalar nacionalna hrana i u svim restoranima se nudi bakalar spremljen u 10ak raznih varijanti. Cijene ono šta imaju i cjeloukupna gastronomija im se temelji na bakalaru kao glavnoj namirnici,a ostatak jela je samo sporedan.
Vidi cijeli citat
Bio sam u Portu prije nekih 6-7 godina, mala pekara neka tip top, bio neki ko fol burek od bakalara.
Inace cijene su bile okej, porcije odlicne, al ne mogu rec da im je kuhinja nesto ekstra.
S druge strane najbolje tocno pivo u zivotu sam loko u Portugalu - Super Bock se zove, sjajno nesto.
Skocili smo i do Fatime, mislio sam da ce nas tamo ozenit, al ni to se nije dogodilo. Popili dva pica ko da smo u Slavoniji, a rucak švedski stol jedi i pij koliko hoces, takoder za neke smjesne pare.
Vidi cijeli citat
Da,sve im je u znaku bakalara. Ja ga volim pa mi se svidilo probavat na razne načine.
SuperBock mi je odlična piva,to je čini mi se najveći pivski brend tamo,tu su li la sa Sagresom.
Zadnji put sam u Portugalu bia 2019. i tada su cjenovno bili povoljniji od nas,od smještaja pa do hrane. Sićan se da je tada cijena sušenog bakalara bila 12,13 eura za kilo,a u nas je tada košta oko 30 eura.
Još kad se sitin onih kolačić Pastel de Nata odma me uvati želja opet otić tamo.
Neradnik je napisao/la:
Osvrnia bi se na gastronomsku scenu Splita i okolice,iako ovo vrijedi za cijelu Dalmaciju uz nekoliko restorana koji su izuzetak.
Spustiš se u centar Splita i kreneš uskim kaletama prema rivi,a sa svakog kantuna smrde frigane pantagonijske lignje,ćevapi,burgeri i slična niskobudžetna hrana loše kvalitete koja nema nikakvih dodirnih točaka sa Mediteranom.
Toliko kvalitetne ribe plovi Jadranom,a onda jako mal postotak ulovljene završi u našim restoranima i to uglavnom u onih 5,6 luksuznijih koji onda mogu još skuplje naplatiti tu ribu,ali takvi jedini imaju vrijednost na gastronomskoj sceni Splita.
Nadalje u splitskim restoranima u ponudi nema soparnika,pašticade,janjetine na špic,janjetine ili teletine ispod peke. Znači sva hrana koja se može dobiti iz Jadranskog mora ili iz obližnjih mjesta/otoka nije u ponudi. Ponuda vina je na većini mista poražavajuća.
Koliko su loši restorani u Splitu dovoljno govori podatak da nijedan nema Michelinovu zvjezdicu.
Znači ponuda hrane apsolutno odgovara tipu turista koji nam dolaze,jer onim bogatima na koje bi ciljali nemamo šta ponuditi da pojedu.
95 % ugostitelja ima istu misiju,prodat šta skuplje jeftinu spizu i obogatit se u jednoj sezoni. S takvim pristupom još dugo ćemo imati ovakve turiste,ako ne još i gore.
Npr u Portugalu je bakalar nacionalna hrana i u svim restoranima se nudi bakalar spremljen u 10ak raznih varijanti. Cijene ono šta imaju i cjeloukupna gastronomija im se temelji na bakalaru kao glavnoj namirnici,a ostatak jela je samo sporedan.
Vidi cijeli citat
Ja bio lani u Lisabonu, Setubalu i Portu, restoran sa 2 mišelinke, najskuplje jelo sa škampima od 15cm i školjkama 23 eura.
Iden opet u 9 misec 😁
#JeSuisML10 #DoćuJaGori // Prgava Familija ˃ HNS famiGLia // Dalmacija kuća od tri brata: Vlaha, Duje i Donata❤️💙
basketas je napisao/la:
Neradnik je napisao/la:
Osvrnia bi se na gastronomsku scenu Splita i okolice,iako ovo vrijedi za cijelu Dalmaciju uz nekoliko restorana koji su izuzetak.
Spustiš se u centar Splita i kreneš uskim kaletama prema rivi,a sa svakog kantuna smrde frigane pantagonijske lignje,ćevapi,burgeri i slična niskobudžetna hrana loše kvalitete koja nema nikakvih dodirnih točaka sa Mediteranom.
Toliko kvalitetne ribe plovi Jadranom,a onda jako mal postotak ulovljene završi u našim restoranima i to uglavnom u onih 5,6 luksuznijih koji onda mogu još skuplje naplatiti tu ribu,ali takvi jedini imaju vrijednost na gastronomskoj sceni Splita.
Nadalje u splitskim restoranima u ponudi nema soparnika,pašticade,janjetine na špic,janjetine ili teletine ispod peke. Znači sva hrana koja se može dobiti iz Jadranskog mora ili iz obližnjih mjesta/otoka nije u ponudi. Ponuda vina je na većini mista poražavajuća.
Koliko su loši restorani u Splitu dovoljno govori podatak da nijedan nema Michelinovu zvjezdicu.
Znači ponuda hrane apsolutno odgovara tipu turista koji nam dolaze,jer onim bogatima na koje bi ciljali nemamo šta ponuditi da pojedu.
95 % ugostitelja ima istu misiju,prodat šta skuplje jeftinu spizu i obogatit se u jednoj sezoni. S takvim pristupom još dugo ćemo imati ovakve turiste,ako ne još i gore.
Npr u Portugalu je bakalar nacionalna hrana i u svim restoranima se nudi bakalar spremljen u 10ak raznih varijanti. Cijene ono šta imaju i cjeloukupna gastronomija im se temelji na bakalaru kao glavnoj namirnici,a ostatak jela je samo sporedan.
Vidi cijeli citat
Bio sam u Portu prije nekih 6-7 godina, mala pekara neka tip top, bio neki ko fol burek od bakalara.
Inace cijene su bile okej, porcije odlicne, al ne mogu rec da im je kuhinja nesto ekstra.
S druge strane najbolje tocno pivo u zivotu sam loko u Portugalu - Super Bock se zove, sjajno nesto.
Skocili smo i do Fatime, mislio sam da ce nas tamo ozenit, al ni to se nije dogodilo. Popili dva pica ko da smo u Slavoniji, a rucak švedski stol jedi i pij koliko hoces, takoder za neke smjesne pare.
Vidi cijeli citat
Jesi jeo Francheshinu? To samo na sjeveru Portugala ima.
Ja bio oduševljen
#JeSuisML10 #DoćuJaGori // Prgava Familija ˃ HNS famiGLia // Dalmacija kuća od tri brata: Vlaha, Duje i Donata❤️💙
zwizdan007 je napisao/la:
basketas je napisao/la:
Neradnik je napisao/la:
Osvrnia bi se na gastronomsku scenu Splita i okolice,iako ovo vrijedi za cijelu Dalmaciju uz nekoliko restorana koji su izuzetak.
Spustiš se u centar Splita i kreneš uskim kaletama prema rivi,a sa svakog kantuna smrde frigane pantagonijske lignje,ćevapi,burgeri i slična niskobudžetna hrana loše kvalitete koja nema nikakvih dodirnih točaka sa Mediteranom.
Toliko kvalitetne ribe plovi Jadranom,a onda jako mal postotak ulovljene završi u našim restoranima i to uglavnom u onih 5,6 luksuznijih koji onda mogu još skuplje naplatiti tu ribu,ali takvi jedini imaju vrijednost na gastronomskoj sceni Splita.
Nadalje u splitskim restoranima u ponudi nema soparnika,pašticade,janjetine na špic,janjetine ili teletine ispod peke. Znači sva hrana koja se može dobiti iz Jadranskog mora ili iz obližnjih mjesta/otoka nije u ponudi. Ponuda vina je na većini mista poražavajuća.
Koliko su loši restorani u Splitu dovoljno govori podatak da nijedan nema Michelinovu zvjezdicu.
Znači ponuda hrane apsolutno odgovara tipu turista koji nam dolaze,jer onim bogatima na koje bi ciljali nemamo šta ponuditi da pojedu.
95 % ugostitelja ima istu misiju,prodat šta skuplje jeftinu spizu i obogatit se u jednoj sezoni. S takvim pristupom još dugo ćemo imati ovakve turiste,ako ne još i gore.
Npr u Portugalu je bakalar nacionalna hrana i u svim restoranima se nudi bakalar spremljen u 10ak raznih varijanti. Cijene ono šta imaju i cjeloukupna gastronomija im se temelji na bakalaru kao glavnoj namirnici,a ostatak jela je samo sporedan.
Vidi cijeli citat
Bio sam u Portu prije nekih 6-7 godina, mala pekara neka tip top, bio neki ko fol burek od bakalara.
Inace cijene su bile okej, porcije odlicne, al ne mogu rec da im je kuhinja nesto ekstra.
S druge strane najbolje tocno pivo u zivotu sam loko u Portugalu - Super Bock se zove, sjajno nesto.
Skocili smo i do Fatime, mislio sam da ce nas tamo ozenit, al ni to se nije dogodilo. Popili dva pica ko da smo u Slavoniji, a rucak švedski stol jedi i pij koliko hoces, takoder za neke smjesne pare.
Vidi cijeli citat
Jesi jeo Francheshinu? To samo na sjeveru Portugala ima.
Ja bio oduševljen
Vidi cijeli citat
Ja sam je jea u Lisabonu,ne mogu se sitit ime restorana,ali bila je previše mokra pa mi nije bilo po guštu baš.
zwizdan007 je napisao/la:
Neradnik je napisao/la:
Osvrnia bi se na gastronomsku scenu Splita i okolice,iako ovo vrijedi za cijelu Dalmaciju uz nekoliko restorana koji su izuzetak.
Spustiš se u centar Splita i kreneš uskim kaletama prema rivi,a sa svakog kantuna smrde frigane pantagonijske lignje,ćevapi,burgeri i slična niskobudžetna hrana loše kvalitete koja nema nikakvih dodirnih točaka sa Mediteranom.
Toliko kvalitetne ribe plovi Jadranom,a onda jako mal postotak ulovljene završi u našim restoranima i to uglavnom u onih 5,6 luksuznijih koji onda mogu još skuplje naplatiti tu ribu,ali takvi jedini imaju vrijednost na gastronomskoj sceni Splita.
Nadalje u splitskim restoranima u ponudi nema soparnika,pašticade,janjetine na špic,janjetine ili teletine ispod peke. Znači sva hrana koja se može dobiti iz Jadranskog mora ili iz obližnjih mjesta/otoka nije u ponudi. Ponuda vina je na većini mista poražavajuća.
Koliko su loši restorani u Splitu dovoljno govori podatak da nijedan nema Michelinovu zvjezdicu.
Znači ponuda hrane apsolutno odgovara tipu turista koji nam dolaze,jer onim bogatima na koje bi ciljali nemamo šta ponuditi da pojedu.
95 % ugostitelja ima istu misiju,prodat šta skuplje jeftinu spizu i obogatit se u jednoj sezoni. S takvim pristupom još dugo ćemo imati ovakve turiste,ako ne još i gore.
Npr u Portugalu je bakalar nacionalna hrana i u svim restoranima se nudi bakalar spremljen u 10ak raznih varijanti. Cijene ono šta imaju i cjeloukupna gastronomija im se temelji na bakalaru kao glavnoj namirnici,a ostatak jela je samo sporedan.
Vidi cijeli citat
Ja bio lani u Lisabonu, Setubalu i Portu, restoran sa 2 mišelinke, najskuplje jelo sa škampima od 15cm i školjkama 23 eura.
Iden opet u 9 misec 😁
Vidi cijeli citat
U nas za te pare dobiješ sendvič s pomfritom i sliku škampa od 15cm.😅
zwizdan007 je napisao/la:
basketas je napisao/la:
Neradnik je napisao/la:
Osvrnia bi se na gastronomsku scenu Splita i okolice,iako ovo vrijedi za cijelu Dalmaciju uz nekoliko restorana koji su izuzetak.
Spustiš se u centar Splita i kreneš uskim kaletama prema rivi,a sa svakog kantuna smrde frigane pantagonijske lignje,ćevapi,burgeri i slična niskobudžetna hrana loše kvalitete koja nema nikakvih dodirnih točaka sa Mediteranom.
Toliko kvalitetne ribe plovi Jadranom,a onda jako mal postotak ulovljene završi u našim restoranima i to uglavnom u onih 5,6 luksuznijih koji onda mogu još skuplje naplatiti tu ribu,ali takvi jedini imaju vrijednost na gastronomskoj sceni Splita.
Nadalje u splitskim restoranima u ponudi nema soparnika,pašticade,janjetine na špic,janjetine ili teletine ispod peke. Znači sva hrana koja se može dobiti iz Jadranskog mora ili iz obližnjih mjesta/otoka nije u ponudi. Ponuda vina je na većini mista poražavajuća.
Koliko su loši restorani u Splitu dovoljno govori podatak da nijedan nema Michelinovu zvjezdicu.
Znači ponuda hrane apsolutno odgovara tipu turista koji nam dolaze,jer onim bogatima na koje bi ciljali nemamo šta ponuditi da pojedu.
95 % ugostitelja ima istu misiju,prodat šta skuplje jeftinu spizu i obogatit se u jednoj sezoni. S takvim pristupom još dugo ćemo imati ovakve turiste,ako ne još i gore.
Npr u Portugalu je bakalar nacionalna hrana i u svim restoranima se nudi bakalar spremljen u 10ak raznih varijanti. Cijene ono šta imaju i cjeloukupna gastronomija im se temelji na bakalaru kao glavnoj namirnici,a ostatak jela je samo sporedan.
Vidi cijeli citat
Bio sam u Portu prije nekih 6-7 godina, mala pekara neka tip top, bio neki ko fol burek od bakalara.
Inace cijene su bile okej, porcije odlicne, al ne mogu rec da im je kuhinja nesto ekstra.
S druge strane najbolje tocno pivo u zivotu sam loko u Portugalu - Super Bock se zove, sjajno nesto.
Skocili smo i do Fatime, mislio sam da ce nas tamo ozenit, al ni to se nije dogodilo. Popili dva pica ko da smo u Slavoniji, a rucak švedski stol jedi i pij koliko hoces, takoder za neke smjesne pare.
Vidi cijeli citat
Jesi jeo Francheshinu? To samo na sjeveru Portugala ima.
Ja bio oduševljen
Vidi cijeli citat
Nisam sto je to? Ko da sam gledao neki dan na Sam the cooking guy to jelo, al da me jebes sad ne mogu se sjetit
Moja duša živi za tebe...kad je tesko i kad sunce miluje...
Novi problem za Carevića, Tibor Halilović pauzirat će do kraja godine
Bjelica: 'Imam apsolutno povjerenje u ove igrače, vidjet ćete tko će istrčati'
Jug i Jadran u borbi za trofej pobjednika Hrvatskog kupa, Mladost ispala na peterce
Sahin: 'Ne brinem se zbog stadiona, već sam bio ovdje, stadion i travnjak neće imati veze s našom igrom'
Neradnik je napisao/la:
basketas je napisao/la:
zwizdan007 je napisao/la:
basketas je napisao/la:
Neradnik je napisao/la:
Osvrnia bi se na gastronomsku scenu Splita i okolice,iako ovo vrijedi za cijelu Dalmaciju uz nekoliko restorana koji su izuzetak.
Spustiš se u centar Splita i kreneš uskim kaletama prema rivi,a sa svakog kantuna smrde frigane pantagonijske lignje,ćevapi,burgeri i slična niskobudžetna hrana loše kvalitete koja nema nikakvih dodirnih točaka sa Mediteranom.
Toliko kvalitetne ribe plovi Jadranom,a onda jako mal postotak ulovljene završi u našim restoranima i to uglavnom u onih 5,6 luksuznijih koji onda mogu još skuplje naplatiti tu ribu,ali takvi jedini imaju vrijednost na gastronomskoj sceni Splita.
Nadalje u splitskim restoranima u ponudi nema soparnika,pašticade,janjetine na špic,janjetine ili teletine ispod peke. Znači sva hrana koja se može dobiti iz Jadranskog mora ili iz obližnjih mjesta/otoka nije u ponudi. Ponuda vina je na većini mista poražavajuća.
Koliko su loši restorani u Splitu dovoljno govori podatak da nijedan nema Michelinovu zvjezdicu.
Znači ponuda hrane apsolutno odgovara tipu turista koji nam dolaze,jer onim bogatima na koje bi ciljali nemamo šta ponuditi da pojedu.
95 % ugostitelja ima istu misiju,prodat šta skuplje jeftinu spizu i obogatit se u jednoj sezoni. S takvim pristupom još dugo ćemo imati ovakve turiste,ako ne još i gore.
Npr u Portugalu je bakalar nacionalna hrana i u svim restoranima se nudi bakalar spremljen u 10ak raznih varijanti. Cijene ono šta imaju i cjeloukupna gastronomija im se temelji na bakalaru kao glavnoj namirnici,a ostatak jela je samo sporedan.
Vidi cijeli citat
Bio sam u Portu prije nekih 6-7 godina, mala pekara neka tip top, bio neki ko fol burek od bakalara.
Inace cijene su bile okej, porcije odlicne, al ne mogu rec da im je kuhinja nesto ekstra.
S druge strane najbolje tocno pivo u zivotu sam loko u Portugalu - Super Bock se zove, sjajno nesto.
Skocili smo i do Fatime, mislio sam da ce nas tamo ozenit, al ni to se nije dogodilo. Popili dva pica ko da smo u Slavoniji, a rucak švedski stol jedi i pij koliko hoces, takoder za neke smjesne pare.
Vidi cijeli citat
Jesi jeo Francheshinu? To samo na sjeveru Portugala ima.
Ja bio oduševljen
Vidi cijeli citat
Nisam sto je to? Ko da sam gledao neki dan na Sam the cooking guy to jelo, al da me jebes sad ne mogu se sjetit
Vidi cijeli citat
Ajmo reć tost s mesom,kobasicama,šunkom,jajima,sirom i nekakvim umakom kojim preliju kompletan sendvič. Mislim da ima još nekih sastojaka,ali se ne mogu sitit kojih.
Vidi cijeli citat
umak je od graha, barem bi tako trebalo biti, Grah/fažol bio je hrana lučkih radnika Porta. Iz tog vremena dolazi i ta priča o Francheshini. Svakako probati kad ste u Portu. I da, piti portugalska crna vina, fenomenalna su, Nikakvi Port wine, to je za engleze i nizozemce i to portugalci ne cijene.
Lisabon svibanj 2023:
- file bakalara s palentom
- hobotnica s prilogom
- lignje s prilogom
- 3 deserta
- vino crno 0,5 otvoreno + voda
=57€
Bakalar spremaju na 100 načina i to fenomenenalno ali ne poznaju "bakalar na bilo" ono što se sprema u Friuli-Istra- Boka. Vlasnik restorana bio ugodno iznenađen da postoji jedna priprema bakalara koju oni ne poznaju.
Prošao nešto zemalja ali Porugal (i Škotska) je za uvijek se vratiti i preporučujem svima koji ne znaju gdje bi a mogu.
terryboy je napisao/la:
Neradnik je napisao/la:
basketas je napisao/la:
zwizdan007 je napisao/la:
basketas je napisao/la:
Neradnik je napisao/la:
Osvrnia bi se na gastronomsku scenu Splita i okolice,iako ovo vrijedi za cijelu Dalmaciju uz nekoliko restorana koji su izuzetak.
Spustiš se u centar Splita i kreneš uskim kaletama prema rivi,a sa svakog kantuna smrde frigane pantagonijske lignje,ćevapi,burgeri i slična niskobudžetna hrana loše kvalitete koja nema nikakvih dodirnih točaka sa Mediteranom.
Toliko kvalitetne ribe plovi Jadranom,a onda jako mal postotak ulovljene završi u našim restoranima i to uglavnom u onih 5,6 luksuznijih koji onda mogu još skuplje naplatiti tu ribu,ali takvi jedini imaju vrijednost na gastronomskoj sceni Splita.
Nadalje u splitskim restoranima u ponudi nema soparnika,pašticade,janjetine na špic,janjetine ili teletine ispod peke. Znači sva hrana koja se može dobiti iz Jadranskog mora ili iz obližnjih mjesta/otoka nije u ponudi. Ponuda vina je na većini mista poražavajuća.
Koliko su loši restorani u Splitu dovoljno govori podatak da nijedan nema Michelinovu zvjezdicu.
Znači ponuda hrane apsolutno odgovara tipu turista koji nam dolaze,jer onim bogatima na koje bi ciljali nemamo šta ponuditi da pojedu.
95 % ugostitelja ima istu misiju,prodat šta skuplje jeftinu spizu i obogatit se u jednoj sezoni. S takvim pristupom još dugo ćemo imati ovakve turiste,ako ne još i gore.
Npr u Portugalu je bakalar nacionalna hrana i u svim restoranima se nudi bakalar spremljen u 10ak raznih varijanti. Cijene ono šta imaju i cjeloukupna gastronomija im se temelji na bakalaru kao glavnoj namirnici,a ostatak jela je samo sporedan.
Vidi cijeli citat
Bio sam u Portu prije nekih 6-7 godina, mala pekara neka tip top, bio neki ko fol burek od bakalara.
Inace cijene su bile okej, porcije odlicne, al ne mogu rec da im je kuhinja nesto ekstra.
S druge strane najbolje tocno pivo u zivotu sam loko u Portugalu - Super Bock se zove, sjajno nesto.
Skocili smo i do Fatime, mislio sam da ce nas tamo ozenit, al ni to se nije dogodilo. Popili dva pica ko da smo u Slavoniji, a rucak švedski stol jedi i pij koliko hoces, takoder za neke smjesne pare.
Vidi cijeli citat
Jesi jeo Francheshinu? To samo na sjeveru Portugala ima.
Ja bio oduševljen
Vidi cijeli citat
Nisam sto je to? Ko da sam gledao neki dan na Sam the cooking guy to jelo, al da me jebes sad ne mogu se sjetit
Vidi cijeli citat
Ajmo reć tost s mesom,kobasicama,šunkom,jajima,sirom i nekakvim umakom kojim preliju kompletan sendvič. Mislim da ima još nekih sastojaka,ali se ne mogu sitit kojih.
Vidi cijeli citat
umak je od graha, barem bi tako trebalo biti, Grah/fažol bio je hrana lučkih radnika Porta. Iz tog vremena dolazi i ta priča o Francheshini. Svakako probati kad ste u Portu. I da, piti portugalska crna vina, fenomenalna su, Nikakvi Port wine, to je za engleze i nizozemce i to portugalci ne cijene.
Lisabon svibanj 2023:
- file bakalara s palentom
- hobotnica s prilogom
- lignje s prilogom
- 3 deserta
- vino crno 0,5 otvoreno + voda
=57€
Bakalar spremaju na 100 načina i to fenomenenalno ali ne poznaju "bakalar na bilo" ono što se sprema u Friuli-Istra- Boka. Vlasnik restorana bio ugodno iznenađen da postoji jedna priprema bakalara koju oni ne poznaju.
Prošao nešto zemalja ali Porugal (i Škotska) je za uvijek se vratiti i preporučujem svima koji ne znaju gdje bi a mogu.
Vidi cijeli citat
Umak je sad od crne pive 😁
Ja san ga jeo u Aveiru.
I "sendvič" je u zdjeli u umaku a preljeven je jajem na oko
[uredio zwizdan007 - 02. kolovoza 2023. u 21:54]
#JeSuisML10 #DoćuJaGori // Prgava Familija ˃ HNS famiGLia // Dalmacija kuća od tri brata: Vlaha, Duje i Donata❤️💙
- Najnovije
- Najčitanije
Sunsi s oporavljenima Durantom i Bealom do visoke pobjede protiv Lakersa
59 min•Košarka
Nexeu remi, a Sesvećanima poraz za oproštaj od Europe za ovu sezonu
7 sati•Rukomet
Jug i Jadran u borbi za trofej pobjednika Hrvatskog kupa, Mladost ispala na peterce
8 sati•Vodeni sportovi
Manchester City ponovno kiksao, imao 3:0 pa ostao bez pobjede!
10 sati•Nogomet
Tolić ekspresno skupio dva žuta kartona zbog prigovora, Atletico demolirao Spartu u gostima
10 sati•Nogomet
Cedevita Junior i Šibenka odradile zaostatak iz šestog kola, Zagrepčani dosta bolji
11 sati•Košarka
Tara Würth preokretom do pobjede i prolaza u drugo kolo u Trnavi
12 sati•Tenis
Manchester City ponovno kiksao, imao 3:0 pa ostao bez pobjede!
10 sati•Nogomet
Sporting protiv Topnika i s novim trenerom traži nastavak odličnih rezultata
21 sat•Nogomet
Nevjerojatna utakmica Ivana Martinovića u gostujućoj pobjedi kod Göppingena
2 dana•Rukomet
Veliki dvoboj u Münchenu, Bayern i PSG očajnički trebaju pobjedu
17 sati•Nogomet
Atalanta bez poraza i primljenog gola gostuje u Švicarskoj
23 sata•Nogomet
Težak udarac za Dinamo, dva ključna igrača otpala za dvoboj protiv Borussije
19 sati•Nogomet
Sahin: 'Ne brinem se zbog stadiona, već sam bio ovdje, stadion i travnjak neće imati veze s našom igrom'
12 sati•Nogomet
Možda je spor, ali zato je tehnika prvoklasna
20 sati•Fanatik