Restorani hrv/ ex yu

123
...
222324
...
727374
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 03.10.2006.
Poruka: 1.962
10. ožujka 2008. u 22:15
Mile je napisao/la:
ma nije kriza...a nit ja jedem u meku ili KFC-u...nisam tamo vec bio godinama.
Vidi cijeli citat


Mile znam da ti jedeš u Wendy's-u. Aj priznaj.
Samo svježa govedina, nikad zamrznuta. Tongue

Ps. Ana je u nedjelju imala odlične recepte. o d l i č n e
Za predjelo fritaja od šparoga i koprive mmmmmmm
Glavno jelo oslić sa prilozima
Za desert - Baskijska torta.
Hugo Chavez
Hugo Chavez
Dokazano ovisan
Pristupio: 01.08.2006.
Poruka: 11.344
10. ožujka 2008. u 22:26
misliš u subotu?Wink
X
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 16.06.2003.
Poruka: 18.025
10. ožujka 2008. u 22:39
Al, Istrijani! Da li vam je poznat restoran, "Gigante", mislim da je u Buzetu? Prijatelj mi priča bajke o tom mestu. Tartuf im je glavni specijalitet, a račun, u proseku izadje na nekih 100 dolara po glavi! Shocked 
Kauboj
Kauboj
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 30.12.2003.
Poruka: 22.210
10. ožujka 2008. u 22:51
Bit će restoran Žigante, profesore.

Na Travel Channel, čini mi se, ima emisija Any Given Latitude, i snimili su i jednu o Hrvatskoj.  Malo Splita, Kornata, Istre, Zagreba... uglavnom, u dijelu o Istri je glavno kako se traže tartufi, i završe sa fužima u umaku od tartufa baš u restoranu Žigante.
I am going to space, and when I come back I have to pick up poodle crap.
bojangles
bojangles
Dokazano ovisan
Pristupio: 19.01.2005.
Poruka: 16.414
10. ožujka 2008. u 22:56
Rekao bih i ja da je u pitanju Žigante u Livadama nasuprot Motovunu.Profesor nam je i dalje zaljubljen.Wink
 
Kad sam jesenas in-situ pisao o tartufima spomenuh i ja taj čuveni i prerazvikani restoran u kojem preskupo plaćate bijele zaleđene tartufe.
Because of a few songs wherein I spoke of their mystery-women have been exceptionally kind to my old age
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 17.08.2004.
Poruka: 55.231
10. ožujka 2008. u 23:09
ma kakav wendy's...da ti vidis kad ja napravim burgere kod sebe na rostiljcetu...
Kauboj
Kauboj
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 30.12.2003.
Poruka: 22.210
10. ožujka 2008. u 23:09
Pa bijele su i cijenjenije, zar ne?  Dakle i rjeđe... pa ih valjda mora konzervirati nekako, da ima za sve.

A što se tiče da je restoran prerazvikan... e hvala bogu da smo i mi Hrvati nešto razvikali.  I počinjemo razvikivati sve više toga, napokon obarajući poučak Bernija Ecclestonea: "You Croats have a beautiful country -- why do you keep it a secret?!?"
I am going to space, and when I come back I have to pick up poodle crap.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 01.07.2006.
Poruka: 1.139
10. ožujka 2008. u 23:40
Mile je napisao/la:
ma kakav wendy's...da ti vidis kad ja napravim burgere kod sebe na rostiljcetu...
Vidi cijeli citat


Jel'ti kao ovi...? Zivot na Americki nacin...Big%20smile
(preuzeto sa jednog sajta...)
Vrlo emotivna fotografija...Osoba sa krunom na glavi je blizu suza...Velika emocija...Mozda je prvi covek koji se ozenio sa hamburgerom? A ovaj neki pored svestenik iz Las Vegasa-a?...Nije! Nego zamislja unapred na ekstaz koji ce doziveti dok "zdere" ovu grdosiju. Verovatno.
Ludi su ti ameri...LOL

record%20du%20monde
[uredio vodavoda - 10. ožujka 2008. u 23:47]
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 16.06.2003.
Poruka: 18.025
10. ožujka 2008. u 23:40
Tartuf je jako teško konzervirati. Što mu samo povećava cenu. Inačew, slažem se sa gazdom da je precenmjen... a tek kako zna da se usmrdi kad se pokvari... jaooooooj! (neverovatno, ali pretvori se u - prah!)
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 17.08.2004.
Poruka: 55.231
11. ožujka 2008. u 00:08
a nisu bas ovakvi, ali nisu ni daleko...napravim ja to dobro...cak su me i ameri pohvalili kakav sam strucnjak postao...
 
ali sto napravih beef fajitas neki dan, punac pavo me nahvalio na sva usta...a on je strucnjak za rostilj. Thumbs%20Up
123
...
222324
...
727374
  • Najnovije
  • Najčitanije