Tečaj kuhanja

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 20.02.2006.
Poruka: 35.530
04. siječnja 2014. u 16:44
nije da sam strucnjak, ali kad sam vidio da jamie oliver natrpa nekontrolirano šaku svježeg bosiljka u jelo prestao sam ga uzimat za ozbiljno. nemogu zamislit da ista ima dobar okus s toliko bosiljka.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 20.07.2011.
Poruka: 497
04. siječnja 2014. u 16:49
Svakom po njegovom ukusu, to dode s praksom da znas sta ti odgovara. Na primjer meni je previse ruzmarina koji u Dalmaciji koriste, jednostavno preintezivan mi je tako da ja u svoja jela stavim mozda prstohvat mali tek tolko da dobije okus.
Kauboj
Kauboj
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 30.12.2003.
Poruka: 22.210
04. siječnja 2014. u 17:40
Marko Marušić je napisao/la:
nije da sam strucnjak, ali kad sam vidio da jamie oliver natrpa nekontrolirano šaku svježeg bosiljka u jelo prestao sam ga uzimat za ozbiljno. nemogu zamislit da ista ima dobar okus s toliko bosiljka.
Vidi cijeli citat


Basil rules. S bilo čime u tavi i rerni. A tek na pizzi...
I am going to space, and when I come back I have to pick up poodle crap.
kosingas
kosingas
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 04.09.2010.
Poruka: 22.366
04. siječnja 2014. u 17:45
Kauboj je napisao/la:
Marko Marušić je napisao/la:
nije da sam strucnjak, ali kad sam vidio da jamie oliver natrpa nekontrolirano šaku svježeg bosiljka u jelo prestao sam ga uzimat za ozbiljno. nemogu zamislit da ista ima dobar okus s toliko bosiljka.
Vidi cijeli citat


Basil rules. S bilo čime u tavi i rerni. A tek na pizzi...
Vidi cijeli citat

vi Ameri stavljate i ananas na pizzu, tad da definitivno niste na TI sa začinima i ukusima...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak

"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč
nikoništ
nikoništ
Dokazano ovisan
Pristupio: 06.06.2013.
Poruka: 16.996
04. siječnja 2014. u 17:49

Osobno nisam gledao ni jednu njegovu emisiju ali zdrava prehrana mi je ok ali kad gledam Barbierija i kad u gulaš iz Međimurja majstor stavi maslinovo ulje riknem. Po novim istraživanjima natrag na jelovnik se vraca Špek kosana mast zalijano meso u lodrici i ostale delicije Što se tice bosiljka ružmarina i ostalog malo prema ukusu. Za lambadu sam prical dok žena nije mogla praviti kolace sad može i to prepuštam njoj
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 04.05.2006.
Poruka: 13.358
04. siječnja 2014. u 17:54
kosingas je napisao/la:
Kauboj je napisao/la:
Marko Marušić je napisao/la:
nije da sam strucnjak, ali kad sam vidio da jamie oliver natrpa nekontrolirano šaku svježeg bosiljka u jelo prestao sam ga uzimat za ozbiljno. nemogu zamislit da ista ima dobar okus s toliko bosiljka.
Vidi cijeli citat


Basil rules. S bilo čime u tavi i rerni. A tek na pizzi...
Vidi cijeli citat

vi Ameri stavljate i ananas na pizzu, tad da definitivno niste na TI sa začinima i ukusima...
Vidi cijeli citat


Priča mi prijatelj koji je otišao sezonski tamo raditi kako stavljaju piletinu i pohani patlidžan na pizzu 

kosingas
kosingas
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 04.09.2010.
Poruka: 22.366
04. siječnja 2014. u 17:56
Nozh je napisao/la:
kosingas je napisao/la:
Kauboj je napisao/la:
Marko Marušić je napisao/la:
nije da sam strucnjak, ali kad sam vidio da jamie oliver natrpa nekontrolirano šaku svježeg bosiljka u jelo prestao sam ga uzimat za ozbiljno. nemogu zamislit da ista ima dobar okus s toliko bosiljka.
Vidi cijeli citat


Basil rules. S bilo čime u tavi i rerni. A tek na pizzi...
Vidi cijeli citat

vi Ameri stavljate i ananas na pizzu, tad da definitivno niste na TI sa začinima i ukusima...
Vidi cijeli citat


Priča mi prijatelj koji je otišao sezonski tamo raditi kako stavljaju piletinu i pohani patlidžan na pizzu 

Vidi cijeli citat

sve što mogu, likovi će uvaljat i ispržit u fritezi i dubokom ulju...od sladoleda do ne znam čega...
zato i jesu nakupine masti...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak

"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 04.05.2006.
Poruka: 13.358
04. siječnja 2014. u 18:01
kosingas je napisao/la:

sve što mogu, likovi će uvaljat i ispržit u fritezi i dubokom ulju...od sladoleda do ne znam čega...
zato i jesu nakupine masti...
Vidi cijeli citat


Ajde, nije tamo uopće tako loše. Pa guštao bi ko svinja u bašći tamo u njihovim steakhousevima 

Inače, ja nisam ništa praktički kuhao dok nisam krenuo sam živjeti, sada ono, imam pozamašan (za muškarca naravno) repertoar jela . Dakle, najbolji način za postat dobar kuhar, počni živjeti sam 

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 15.01.2005.
Poruka: 42.430
04. siječnja 2014. u 18:03
Kuhanje je stvar strasti... ko nije strastven, ne zna uzivati u kuhanju i hrani.

Zalim takve ljude.
nikoništ
nikoništ
Dokazano ovisan
Pristupio: 06.06.2013.
Poruka: 16.996
04. siječnja 2014. u 18:05
dimnjacar je napisao/la:
Kuhanje je stvar strasti... ko nije strastven, ne zna uzivati u kuhanju i hrani.

Zalim takve ljude.
Vidi cijeli citat


dimnjacar imaš 5
  • Najnovije
  • Najčitanije