Tečaj kuhanja

123
...
8910
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 14.10.2010.
Poruka: 2.572
05. siječnja 2014. u 00:36
Marko Marušić je napisao/la:
nije da sam strucnjak, ali kad sam vidio da jamie oliver natrpa nekontrolirano šaku svježeg bosiljka u jelo prestao sam ga uzimat za ozbiljno. nemogu zamislit da ista ima dobar okus s toliko bosiljka.
Vidi cijeli citat


Sam si odgovorio: nisi uopće stručnjak već lik koji nema pametnije stvari u životu nego srat kvake po forumu.

Tu se sprdaš s kuhanjem i još si uzeo za pravo kenjati po Jamie Oliveru

Pa stvarno si pretjerao, čak i za svoje standarde.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 20.02.2006.
Poruka: 35.530
05. siječnja 2014. u 01:45
da, poserem se na jamie olivera. ne vidim sta je problem u tome?

rekao bi kome nisam pretjerao ali bi me vilenjak izbrisao 

robin
robin
Potencijal za velika djela
Pristupio: 13.11.2005.
Poruka: 2.827
05. siječnja 2014. u 09:46
Nozh je napisao/la:


Ajde, nije tamo uopće tako loše. Pa guštao bi ko svinja u bašći tamo u njihovim steakhousevima 

Inače, ja nisam ništa praktički kuhao dok nisam krenuo sam živjeti, sada ono, imam pozamašan (za muškarca naravno) repertoar jela . Dakle, najbolji način za postat dobar kuhar, počni živjeti sam 

Vidi cijeli citat


jel to znači da i dalje nedjeljom jedeš pile, krumpir i zelenu salatu 
[uredio robin - 05. siječnja 2014. u 09:47]
Od danas sam dama. Pa dokad izdržim.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 12.03.2009.
Poruka: 17.274
05. siječnja 2014. u 18:56
Meni je najjaci recept broj pizzerije
nikoništ
nikoništ
Dokazano ovisan
Pristupio: 06.06.2013.
Poruka: 16.996
05. siječnja 2014. u 20:02

Ajde ko ce napisati neki recept?
Peter Schmeichel
Peter Schmeichel
Dokazano ovisan
Pristupio: 13.11.2009.
Poruka: 15.582
05. siječnja 2014. u 22:20
nikoništ je napisao/la:

Ajde ko ce napisati neki recept?
Vidi cijeli citat


1) mekneš janje na ražanj. učiniš žeravu. vrtiš janje ponad žerave dok se dobije zlatnosmeđu boju. narižrš ga malom sikiricom na bokune. pri tome ogođeš paprčnjak i par rebara. Uz to poslužit par litara didovog vina i mineralne.

2) staviš janjetinu na bokune sa mišanim povćrem u peku nazazanu svinjskom masti. pokriješ žeravom. povremeno promišaš. kad je meso i povće pečeno izvatiš u teču i staviš na stol.  I to je to.

[uredio Peter Schmeichel - 05. siječnja 2014. u 22:21]
Nitko nije iznad Hajduka pa ni ja. Vratit ću se. To je tvoj klub, nije moj.
nikoništ
nikoništ
Dokazano ovisan
Pristupio: 06.06.2013.
Poruka: 16.996
05. siječnja 2014. u 22:22
Peter Schmeichel je napisao/la:
nikoništ je napisao/la:

Ajde ko ce napisati neki recept?
Vidi cijeli citat


1) mekneš janje na ražanj. učiniš žeravu. vrtiš janje ponad žerave dok se dobije zlatnosmeđu boju. narižrš ga malom sikiricom na bokune. pri tome ogođeš paprčnjak i par rebara. Uz to poslužit par litara didovog vina i mineralne.

2) staviš janjetinu na bokune sa mišanim povćrem u peku nazazanu svinjskom masti. pokriješ žeravom. povremeno promišaš. kad je meso i povće pečeno izvatiš u teču i staviš na stol.  I to je to.

Vidi cijeli citat


svaka cast bar si probao
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 06.07.2013.
Poruka: 36
07. siječnja 2014. u 12:49
Komandant Mark je napisao/la:
pitanje

zanima me da li u Zagrebu ili okolici postoji neki tečaj kuhanja za apsolutne početnike?

linkovi, savjeti, cijene dobro došli..
Vidi cijeli citat

A da si upišeš u Google tražilicu: "tečaj kuhanja Zagreb" ?
Primjer 1
Primjer 2

nikoništ
nikoništ
Dokazano ovisan
Pristupio: 06.06.2013.
Poruka: 16.996
07. siječnja 2014. u 12:55
nirvana82 je napisao/la:
Komandant Mark je napisao/la:
pitanje

zanima me da li u Zagrebu ili okolici postoji neki tečaj kuhanja za apsolutne početnike?

linkovi, savjeti, cijene dobro došli..
Vidi cijeli citat

A da si upišeš u Google tražilicu: "tečaj kuhanja Zagreb" ?
Primjer 1
Primjer 2

Vidi cijeli citat


nirvana nije štos googlati napišeš što si probao kuhati i napišeš mislim da je to poanta
nikoništ
nikoništ
Dokazano ovisan
Pristupio: 06.06.2013.
Poruka: 16.996
09. siječnja 2014. u 23:27
RECEPTI!!!!!!!!!!!!!!!!
123
...
8910
  • Najnovije
  • Najčitanije