vicevi i pjesme

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 03.11.2005.
Poruka: 198
05. studenog 2005. u 14:36
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 22.04.2003.
Poruka: 16.281
05. studenog 2005. u 15:21
Navijači su nekad stvarno bili kreativniji nego danas!!        za njih!!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 03.11.2005.
Poruka: 198
05. studenog 2005. u 16:33

Zara je napisao/la:
Navijaèi su nekad stvarno bili kreativniji nego danas!!        za njih!!
Vidi cijeli citat
 

Domacice manje zbori da ti rucak ne izgori!

Nastavljamo u istom ritmu, nisam ni sam uspeo da odslusam sve ali evo jos nekih izabranih od ovih 8 koje imam.

Bezobrazne Pesme 7

http://s53.yousendit.com/d.aspx?id=0G83HLSR4JV51527WFIY4UX42

"Ratko"

Hahahahah 

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 22.04.2003.
Poruka: 16.281
05. studenog 2005. u 16:36

Mali, doma aj materi slagat rime, ne si mene ode naša z...      

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 07.03.2005.
Poruka: 8.459
05. studenog 2005. u 16:52
Zara je napisao/la:

Mali, doma aj materi slagat rime, ne si mene ode na¹a z...      

Vidi cijeli citat
 

 

zara jesi i ti pukla il je to od pravljenja torti

ovo albanski?

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 22.04.2003.
Poruka: 16.281
05. studenog 2005. u 17:30

Ma torte su mi najmanji problem u životu, to san ti ja malo pukla...       

Nego, d, sutra mi neko dolazi na ručak, a nemam pojma što ću spremiti!  POMAGAJ!!!      samo nemoj da bude komplicirano...

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 03.02.2005.
Poruka: 1.459
05. studenog 2005. u 17:39
    Nadam se da ne smeta sto se mesam ali nisam mogao da precutim....
Ako ga muvas,s ovim ga osvajas

 Kuvani kiseli kupus
Autor: Gennius


Kuhinja: srpska
Vreme pripreme: Preko dva sata
Posno jelo: ne
Težina pripreme: jednostavno
Ovo je ukusno i prije svega zdravo jelo i sprema se obično u zimskom periodu. Poseban ukus ovom jelu daju suve svinjske nogice.
Prijatno:-)

Sastojci za 5 porcija
2 manje glavice kiselog kupusa (ako želite veću količinu, zapreminu odredite sami)
1 suva svinjska nogica
1 kašika mljevene crvene paprike (aleva paprika)

Priprema
Kupus sitno isjeći na rebaraca i oprati. Prilikom pranja voditi računa da kupus ne ostane neslan, a ni preslan. Posle svakog pranja probati.
Tako isječen kupus poredati u šerpu, po vrhu pobacati isječene komade suve svinjske nogice, posuti mljevenom paprikom, dodati vode samo da pokrije kupus, poklopiti, staviti na jaku vatru da provri, a onda smanjiti na slabu vatru i pustiti da se krčka 3-4 sata u zatvorenoj šerpi. Jelo ne treba miješati nego samo protresti šerpu i povremeno doliti malo vode.

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 22.04.2003.
Poruka: 16.281
05. studenog 2005. u 17:46

Ajme, đenije si!!

I tebe bi stvarno žena mogla smuvati sa kiselin kupusom??       Svaka ti dala!!

Jel ja ga ne volim     

Čovječe, pa što vi svi posječujete neke kuharice na netu... koja san ja autsajderica, ja uvik zoven mater kad mi što triba!! 

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 03.02.2005.
Poruka: 1.459
05. studenog 2005. u 17:53
  Sta fali kiselom kupusu Big smileBig smile    Skroz je cool.....

Reci blize,potrudicu se da ti pomognem...Ko zna mozda i od tebe ispadne "domacica" jednog dana
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 06.02.2004.
Poruka: 9.295
05. studenog 2005. u 17:56
 pilletinu u umaku od gorgonzole... jami, vrlo jednostavno.. za prilog mozes rizu... ja to danas skuva...