Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

2017 ATP Tournaments (250 & 500)

123
...
747576
matcky96
matcky96
Mali dioničar
Pristupio: 13.06.2011.
Poruka: 5.562
29. listopada 2017. u 16:44
3:2 ne sjećam se kad sam zadnji puta gledao teži gem...valjda od Australije.
teniosac
teniosac
Potencijal za velika djela
Pristupio: 23.02.2013.
Poruka: 2.998
29. listopada 2017. u 17:28
dobiva to Federer..
NS
NS
Mali dioničar
Pristupio: 24.01.2012.
Poruka: 8.092
29. listopada 2017. u 17:46
Deda dobio sa 40  UE.
Čestitke 
Vratite gospodina Antu.
šef
šef
Mali dioničar
Pristupio: 18.06.2011.
Poruka: 5.072
29. listopada 2017. u 18:52

Iduci je napisao/la:
ovak par stvari, moje misljenje, naravno opet je iduci "koji brani Cilica itd itd"....

bio sam jucer u dvorani, gledao mec. Na papiru izgleda sve to super, laka pobjeda, ali na terenu je Fuchsovic igrao super. Vukao je udarce i lopte su letjele unutra. Pred kraj meca, kada je Cile vodio 5-1, tu se je Madar opet malo smirio i sa par spretnih lopti vratio sebe u mec. Marin je motiviran, ali u pojedinim trenucima je Fuchovic igrao stvarno mozda i iznad svojih mogucnosti. ITiebreak je bila koma, ima 6-1 i onda dode do 6-4. Ali kazem, Fuchsi nije pimplao ko recimo jucer Mandarina, nego je vukao. Mandarincic igra igru ko Arazhi, gura loptu, jucer je Fed opasno visio dok nije pogodio onaj krumpir. Jer je bio krumpir. Sjedio sam u produzetku linije, ma to je bila sreca da je usla a ne neki "madionicar Fed".

Fed se je dugo mucio, ovaj u boxi je non stop govorio igraj forhand, bori se, kreci se. I Ako sutra dobije Delpija, otkazuje Pariz. Vidjet cete. Delpo je isto jucer odigrao fini mec, par kroz noge poeni, ali i on je vec umoran. Moglo bi ovo biti sutra opet setnja u dva seta i otkaz u Parizu. Cile mozda igra pod rucnom. Imam dojam, da je vec glavom u Londonu i sto se sad umarat, nema potrebe forsirat pred kraj sezone. I ljutio se jucer tokom igre, da loptica cudno odskace. Culi smo, da su se navodno jucer i danas jako uvjeti promijenili. Mozda zato jer je vise ljudi i cinjenica je, da zbog topline lopte mijenjaju odskog. Ne znam, jucer je lose servirao i drugi servis je ovaj napadao ko lud. AMarin se nije usudio povuci recimo bekend. I malac je par puta na drugi servis dosao naprijed. Mozda se je jucer i potrosio nakon 3h igre. Sto da sad forsira Basel i 500 bodova, dode umoran u Pariz i onda tamo 3. kolo ili 1/4 finale izgubi i opet se umori. Nece biti dovoljno onda tjedan pauze do Londona. Samo ga tamo mozda ceka grupa smrti. Fed-Zverev-Cilic-Bugarin.... i sto onda?... pricekajmo London i nakon Londona mozemo remizirat igru. Jer tamo mora pokazat jel moze dobit nekog iz TOP 8. Ja kazem da od njega ocekujem tamo polufinale. Ne uspije li, e onda sam razocaran. A ja mislim da ce uspjet. Vidjet cete. Vjerujte jednom u plan.....
Vidi cijeli citat


Relativiziraj koliko hoćeš, ali svi znamo da nije problem ići u treći set s igračem koji je u formi, koji god bio na ljestvici, nego je ogroman problem ako protiv takve protuhe nije u stanju zadržat jebena 2 breaka prednosti na terenu koji mu je skoro u idealnim uvjetima.

Delpo mi već ozbiljno počinje ić na živce sa svojim kretanjem i svim tim pričama pratitelja tenisa o njegovom umoru i ozljedama, a pobjeđuje konstantno i igra super. Govor tijela mu je ko prije Čilićev ili Ljubičićev, nešto grozno, ali rezultati govore sasvim drugo. Ako je nakon onog meča s Thiemom dobio Federera, onda nemamo što komentirati.

Čilić je jučer odigrao sramotno loš meč, kao i protiv Borne i kao i protiv Mađara. Jučer je bio prvi ozbiljniji protivnik koji ne prašta toliko glupe poteze i silne promašaje. Loše je servirao, promašivao zicere, bacao ih u debeli out, nije mogao držati izmjene ni forsirati bh Delpu.

Protiv Borne je igrao sasvim nelogično, pa jesi ti vidio gdje je on čekao servis? Ajde da Nadal igra protiv Karlovića, ali ovo... Nevjerojatno. U početku je dosta miksao i jako mučio Bornu onim kratkim slajsevima na bh (što je odlično npr.), no uvukao se u svoje idiotsko pimplanje umjesto da ulazi u teren, krati poene i igra agresivno, posebno na reternu drugog. On radi sve suprotno. Tko je tu lud?

O kakvom ti umoru pričaš? Pa Čilić prvi dio sezone tako reći nije ni igrao, ali  to možemo zanemariti. Igrao je dosta zemlju i travu, nakon toga ga nije bio do US Opena (mjesec i pol negdje) gdje se bome užasno umorio od igre.. Nakon toga je igrao Tokio i Šangaj pa pauzirao do Basela? Koji umor? 

Previše opravdanja. Neka opravda renking i najsmješniji ždrijeb u stilu bivšeg broja jedan koji sad odmara u Parizu i možda uzme turnir, ima ogromnu šansu otić jako daleko i najlakše protivnike.

Growing up means choosing how you're gonna live your life.
šef
šef
Mali dioničar
Pristupio: 18.06.2011.
Poruka: 5.072
29. listopada 2017. u 18:54
Inače, ovaj Tsonga je sad praktički ispao iz utrke za London, ali on je došao do te situacije u sezoni gdje je popunio skoro sve bodove za 250 i 500, ali zato na Mastersima ima omjer 1-4, na GS 7-4 (van AO 3-3). Svašta.
Growing up means choosing how you're gonna live your life.
teniosac
teniosac
Potencijal za velika djela
Pristupio: 23.02.2013.
Poruka: 2.998
29. listopada 2017. u 20:35
Federer otkazao Pariz i praktički predao Nadalu krunu na kraju godine..
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 27.03.2012.
Poruka: 13.021
30. listopada 2017. u 00:21
teniosac je napisao/la:
Federer otkazao Pariz i praktički predao Nadalu krunu na kraju godine..
Vidi cijeli citat


zdravorazumska i najbolja moguća odluka. nadalu je kruna predata na uso turneji i nema se potrebe ponavljati. on će zasluženo završit godinu na jedinici jer je bio najkonstantniji i točka.

federer je shvatio da je nadal po bodovima nedostižan (praktički) i sebi je pružio najbolju moguću šansu da ionako sjajnu sezonu završi s bangom i rekordnim masters kupom.
danchy
danchy
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 23.07.2009.
Poruka: 31.229
30. listopada 2017. u 08:23
Sve je rečeno, propuštanjem zemljanog dijela sezone i posebice lošim nastupom na USO Federer se oprostio od jedinice i nije realno da bi ju ulovio do kraja godine na ova dva turnira, pa je propuštanje Pariza logičan izbor.

Što se finala tiče nisam vidio, no po sažecima čini mi se da je tu previše propuštenih prilika Federera bilo i da je to, uz odličnu igru Delpa na ključnim poenima zapravo i odužilo meč, jer je dosta bolji RF bio veći dio meča. 

Čestitke i Dodigu i Granollersu na naslovu. Veliku prednost imaju sad pred Klaasenom i Ramom, koju ne bi smjeli propustiti, a prolaskom drugog kola ostavljaju ostala dva para bez šansi. Pavić i Marach ne igraju Pariz i oni su se oprostili od borbe za London, čini se ih je Marachova ozljeda onemogućila u lovu na Dodiga i Granollersa...
Life is tough, get a helmet man! Be offended!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 16.09.2017.
Poruka: 105
30. listopada 2017. u 18:00

danchy je napisao/la:
S obzirom na to kakva nas budućnost čeka (Ćorić) još ćemo mi plakati za Čilićem...
Vidi cijeli citat


http://www.itftennis.com/juniors/players/player/profile.aspx?playerid=100232531

pa čuj i ne bih rekao da je budućnost loša, imamo i ovog Bornu Devalda, mislim da on bude i bolji od Borne kad se razvije do kraja, tek mu je 15 dakle od njega ništa još 4-5 godina, budemo tad više znali jel može nešto ozbiljno ili ne, ali dojma sam s obzirom kakav tenis igra da bi on mogao biti i dosta bolji od Borne. a Marin je svakako raznovrsniji igrač od Borne, Borna je previše defanzivan i ne razumjem odluku da igra toliko povučeno, tko god da ga je učio tenisu krivo ga je učio. zato i gajim više nade u malog Bornu Devalda, jer igra dosta agresivnije i ofanzivnije tenis. pa kada se jednog dana razvije, mogao bi biti pravi igrač. solidno je počeo ITF karijeru.

šef
šef
Mali dioničar
Pristupio: 18.06.2011.
Poruka: 5.072
30. listopada 2017. u 18:20

Jel može zabijat winnere?

Ak može, ne gine mu 48 GS turnira.

Growing up means choosing how you're gonna live your life.
123
...
747576