Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

2018 ATP Tournaments (250 & 500)

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 04.01.2018.
Poruka: 234
10. siječnja 2018. u 01:19
Rublev je drugi svijet za Bornu, nema Borna ništa u igri čime ga može ugrozit, ono pimplanje loptice i davljenje svega 3metra iza osnovne linije ne vodi nigdje, to je mogao shvatit već prije 3 godine, da će ga ovakvi igrači teški ofanzivci ko Rublev zapakirat ko sardinu za ručak. mene stvanro čudi kako on Zvereva dobio već 3 puta, mislim da je najveći razlog loša psiha kod Zverkana. da je psihčki stabilniji, imao bi vjeorjatno skor kao Rublev ili egal najmanje. ovako ga Ćorke praši žestoko, uglavnom ne vidim kako će on pobjeđivat Kyrgiosa Rubleva Chunga Shapovalova čak ni Fritza i Tiafoe kada se ovi razviju u planu igre do kraja, jednostavno Ćorke mi djeluje najlošije od svih njih, prvenstveno jer igra totalno pasivno i nema plan igre prema naprijed, on je ofanzivno totalno out of game. a dobar tenisač, kao i boksač, zna da nije dobro imati samo defanzivu već i napad, i obratno ako imaš samo napad a obrana ti je šuplja ne valja ni to- primjer nogomet, svi sportovi su po tom pitanju isti, ne možeš samo sve bazirati na defanzivu ili napad, moraš imati znanja od svega pomalo, i znat sve kombinirat prilikom igre borbe itd. Ćorke je uvjeren da s pasivom i zacementiranom pozicijom do skupljača loptica može napraviti nešto ozbiljno u svijet tenisa, ja mislim da ne može, jer nije Rafa niti će to ikada biti, kažem možda je još prereano za njega ovako govorit da neće biti, ali dojma sam prvenstveno zbog forehanda, da on ni u najluđim snovima ne može biti Rafa u budućnosti, jer Rafa je svoju karijeru izgradio i osvojio puno naslova na fantastičnom forehandu. jednostavno Borna ima taj grip neki trzaj koji mu oduzima snagu loptici, preciznost mu je također na svim udarcima upitna, čak i na BH koji je kao dobar sije ko blesav. to jednostavno što on igra nije ozbiljan tenis, barem ne za ove top20 igrače, mislim da će ga svi rutinski počistit, to što ima već 7-8 pobjeda na top10 igračima, to je rezultat njegove napaljenosti, i samo mi potvrđuje još više da neće biti ozbiljan igrač ako s jednakim žarom ne želi pobjediti i one van top 10 kao i one top10 igrače, to je ono što svaki pravi španer zna, da bi napredovao moraš pobjeđivati SVE! , a ne samo top10 igrače i onda glumit nekakvu facu jer to realno nije kada dozvoljava likovima izvan top50 a ponekad i top100 da ga pobjede, je istina gubili su i najbolji od takvih igrača, samo što Borna za razliku od njih nije najbolji, a vjerojatno to neće nikad ni postat(top10). i to je ta velika razlika, može on vjerovati usebe koliko god hoće, dok ima ovakav forehadn servis pasivnu igru i igra na mreži mu ne postoji, nema što tražit u ozbiljnom tenisu, a i da naravno bez winera u tenisu kruha nema, a njegovi wineri su nešto kao pronaći vodu u sred pustinje.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 17.08.2012.
Poruka: 276
11. siječnja 2018. u 13:22
De Minaur je strašan.
immerwieder
immerwieder
Željan dokazivanja
Pristupio: 19.03.2015.
Poruka: 767
13. siječnja 2018. u 09:01
Mate Pavić osvojil i drugi turnir ove godine
alkatraz
alkatraz
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 26.08.2013.
Poruka: 27.344
13. siječnja 2018. u 09:49
Mladi australac ide prema prvoj tituli.odlican je
alkatraz
alkatraz
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 26.08.2013.
Poruka: 27.344
13. siječnja 2018. u 10:07
bravo za medvedeva, mirno čekao svoju šansu i ima break na 4-3 u drugom setu
alkatraz
alkatraz
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 26.08.2013.
Poruka: 27.344
13. siječnja 2018. u 11:27
čestitke medvedevu na prvom turniru, bit će ih još sigurno.
de minaur se vadio iz ponora u trećem setu i zamalo preokrenuo meč u svoju korist.
na kraju su oba već bili na izmaku snaga i kokkinakis te verdasco bi mogli imati koristi od ovog iscrpljujućeg meča


Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 07.08.2012.
Poruka: 1.618
13. siječnja 2018. u 15:54
immerwieder je napisao/la:
Mate Pavić osvojil i drugi turnir ove godine
Vidi cijeli citat

sa 10 turnira ostao nauspješniji hr igrač u parovima, ispred ivaniševića i dodiga sa 9
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 04.01.2018.
Poruka: 234
13. siječnja 2018. u 18:08
čestitke Pavliću i Medvedevu, Kokinakis isto puno obećava ako bude zdrav u budućnosti, jeben meč je odigrao protiv Zvereva na turniru u australiji, ima i on što šta za reći, ali Kyrgios je definitivno po meni predodređen za vrh ako se stabilizira mentalno, jer ima po meni najkompletniji tenis, poeni su mu u max 20 izmjena, često i u 10 jer ima jak forehand i backhand i riješava brzo poene u svoju korist, sve suprotno od Ćorića koji ispod 25-30 izmjena gotovo da ne može zabit poen. možda on umara protivnike takvom igrom, ali umara i sebe. a to po meni nije dobro za budućnost, jer će navuć neke ozljede, već je operirao koljeno, a tek navršio 21. uglavnom, ima u ovoj novoj generaciji hrpa dobrih igrača, Shapovalov Rublev Chung, već vidim budući top 10 u toj generaciji možda uskoči neke nove ime, ali više manje svi su dosta dobri za gledanje, nisu pasivni i defanzivno orijentirano kao naš Ćorić. svi udaraju jako, i teže agresivnoj igri, što je jamstvo da ćemo u budućnosti imati zanimljiv tenis. sretno im svima, uz što manje ozljeda to je ključ uspjeha.
Dar
Dar
Mali dioničar
Pristupio: 06.03.2013.
Poruka: 7.059
13. siječnja 2018. u 19:53
Bautista Agut? Gut, sehr gut!
Dar
Dar
Mali dioničar
Pristupio: 06.03.2013.
Poruka: 7.059
14. siječnja 2018. u 20:38

Jack Sock, last year's ASB Classic champion, appears unlikely to receive a six-figure appearance fee after his disinterested and disappointing first round exit this week.

Sock, the world No8, lost to German journeyman Peter Gojowczyk 6-3, 6-3 in just over an hour on Wednesday. It wasn't so much the result but the lack of heart in his performance which suggested he didn't want to be on centre court at Stanley St.

Top seeded Sock played one shot between his legs when well down on the scoreboard, and looked unfocused at other times.

Although he will receive the $11,904 as a second round loser, the Herald on Sunday understands ASB Classic tournament director Karl Budge may withhold his appearance fee, thought to be at least $100,000.

Should that come to pass, it signals just how frustrated organisers are with what they got from the highly-ranked American.

"Any commercial discussions, whether or not he gets an appearance fee, are between Jack and us," Budge told the Herald on Sunday. "We've had a long-standing relationship with Jack; we've supported him and he's supported us for a number of years. Like anything, when there's a difference of opinion you've got to have a conversation about it."

Video evidence is believed to have been comprised of instances where it appeared Sock did not give 100 per cent against Gojowczyk.

"I don't get involved in that process," Budge said. "If the tour thinks there's something untoward about his match that's up to Jack."

The Herald reported earlier this week that due to his on court performance, defensive nature and lack of explanation in the post-match press conference and blanking of agreed sponsor appearances, the two-time finalist is unlikely to be invited back to Auckland.

"That's up to Jack. It's a tournament he's always played well and set up his year. Jack now has a decision whether he wants to. We've got to be big boys and have a conversation. We're both two very proud people so I'm sure we'll have that conversation," said Budge.