Rukomet

Baltić i Markovski u Metković?

Mateo Perković • utorak, 20.06.2000.


Markovski stavlja potpis na ugovor

Ovih se dana u dvorani metkovskog kluba na uobičajenom popodnevnom treningu moglo zateći mnogo znatiželjnika koji su došli vidjeti dva nova pojačanja koja s tek stigla u grad na Neretvi, a to su ljevak Makledonac Markovski i lijevo krilo Baltić. Na prvom treningu za Metković posebno se iskazao kapetan makedonske reprezentacije Markovski, a ni Baltić nije razočarao te se pokazao kao odlična zamjena za Kaleba.

Vezano uz pojačanja popričali smo sa trenerom-igračem Obrvanom.
Da li su ova dva pojačanja točno ono što ste tražili?
"Pa ovo su dva odlična krila koja su nam veoma potrebna. Ako dva desna vanjska budu Metličić i Medić jedino desno krilo sam ja, a nama je potrebna barem jedna adekvatna zamjena za svaku poziciju. Ista je situacija i sa lijevim krilom na kojem je jedino Kaleb pa će Baltić biti od velike koristi."

Kada stižu ostali? Čuli smo da se sprema dolazak i nekih od vanjskih igrača.
"Matošević će najvjerojatnije doći početkom priprema kako bi se "uštimao" sa suigračima. Što se tiče vanjskih pucača za sada imamo samo jednog srednjeg vanjskog Golužu koji se neki dan ozljedio na treningu i svakako nam je potrebna zamjena za njega jer on koliko god bio jak i čvrst ne može igrati cijelu sezonu sve utakmice svih 60 minuta. Ipak su to preveliki napori za bilo kojeg igrača, ali uzmimo u obzir i to da u slučaju povrede nemamo rezervnog "graditelja igre" osim Kete.

Koliko je opasna Golužina povreda?
"Ma ne, samo je malo istegnuo gležanj na nozi i vjerujem da će se brzo oporaviti i zajedno sa suigračima uspjeti dobro odmoriti te pripremiti za novu sezonu"

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Rukomet
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!