Ostali sportovi

CHIP 2000 - Y2K ispunio sva očekivanja

Dražen Patarčić • ponedjeljak, 03.07.2000.


Trofeji za koje se valjalo pomučiti (Snimio: Dražen Patarčić)

Odigran je teniski turnir CHIP 2000 na terenima TK CONCORDIA u Zagrebu. Bio je to dan kada su tenisko znanje , neznanje i ogromnu volju za dokazivanjem u nadmetanju za najbolji reket Chip Opena ponudili pokazati "eminentni" velemajstori internet valova. Bili su prisutni "stručnjaci" iz 3 Com-a, 4th Dimension, Acord, Alea, C. S. Varazdin, Coins, Edikom, Elmaz, HSM, HP Hrvatska, Info Gama, Intelkom, Iskon, MelComp, Microline, Optima osn, Reneprom, Sap Hrvatska, Status grupa, PC Chip, Storm, Systematics, Times com, Xerox, Tehničar, Hojka, ACT Plavec, Zagreb data, HT, Moby, Global Net i naravno Sport Net.


Skupna fotografija za uspomenu (Snimio: Dražen Patarčić)

Natjecanje je počelo u ranim prijepodnevnim satima, a zavrsilo je kasno navečer podjelom pehara, diploma, majica i švedskim stolom. Ali do tog švedskog stola trebalo je izdržati ritam koji je nametut od strane organizatora turnira. Nakon što su ždrijebom izvučeni - parovi su podjeljeni u 3 grupe. Mečevi su odigrani po gotovo neregularnim uvijetima. Nešto zbog sunca i vrućine, zatim zbog piva koje je teklo u obilnim količinama, odličnog roštilja i preljepih igračica. Igralo se za svaki gem, jer su se najbolji dobili zbrajanjem gemova, a ne dobijenih mečeva. U ovakvom bodovanju, trebalo se znati ispravno postaviti i u prva tri kola odigrati "komotnije", kako bi se u nastavku u borbama za medalju i pehare, igralo protiv "lošijih" reketa i lakše domoglo zlatnih odličja.


A tko ih ne bi zaprosio? (Snimio: Dražen Patarčić)

Zanimljiv i interesantan dan na terenima TK Concordije. Poslovni partneri ali i konkurencija, zajedno i opušteno na jednom mjestu. Treći CHIP - Y2K aspolutno je zadovoljio sve kriterije. Natjecateljski je bilo napeto do zadnjeg gema u svim kategorijama. Od Olimpijaca do Majstora, Velemajstora i Championa. Sportsko fer natjecanje na zemljanim terenima nije bilo ugroženo ni kada je pred kraj turnira nestalo hladnog piva. Razgovaralo se i plesalo, dobro zabavljalo. Službeno smo, u prigodnim govorima čuli i dvije bračne ponude, prošnje koje su prihvaćene od strane mladih dama, tako da je CHIP 2000 za ta dva para bio i mjesto javnog objavljivanja uplovljavanja u bračne luke. Za iduću godinu najavljen je bogatiji, raznovsniji, zgodniji i veći CHIP Open. Hoće li biti i "kum" ovim parovima saznati ćemo vjerojatno nagodinu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Ostali sportovi

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!