Tenis

Golać utrčao na teren Kournikovoj!

Goran Štimec • ponedjeljak, 03.07.2000.


Trajalo je samo 90 sekundi

Mark Roberts, 35-godišnjak iz Liverpoola, šokirao je i izmamio osmjehe wimbledonske publike nakon što je potpuno gol utrčao u teren tijekom meča Anne Kournikove (susret parova sa Zverevom), koja je i bila glavni "povod".

Roberts je čekao da sudac vikne "New balls, please!", a zatim je počeo njegov 90-sekundni "show". Toliko je, naime, trebalo osiguranju da ga ulovi.

Golać je na prsima imao ispisan parafrazirani slogan marketinške kampanje donjeg rublja, koje Kournikova reklamira - "Only the balls should bounce".


"Only the balls should bounce"

Igračice su sramežljivo okretale glavu na stranu i pokrivale oči ručnikom. "Nisam joj želio prilaziti da se ne bi osjetila ugroženom", rekao je nakon privođenja Roberts.

I ovoga puta, a Roberts tvrdi da je tako svaki put, nitko ne reagira s negodovanjem. "Uvijek je ista stvar, ljudi se smiju". Glasnogovornik Wimbledona, pak, okarakterizirao je slučaj kao "bezazleni ispad".

Dosad je živopisni Englez za svoju životnu zanimaciju ostao kratak 1,200 engleskih funti, ali izgleda da ne želi odustati. Naime, to mu je 156. ispad te vrste, prvi put skinuo se 1994. godine u Liverpoolu na nogometnoj utakmici, a ambicija mu je istu predstavu izvesti i na Superbowlu...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Tenis
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!