Tenis

Rios: U Umagu mi je više nego dobro

Ivana Tomičić • srijeda, 19.07.2000.

U Umagu je uspješno startao i Čileanac Marcelo Rios, koji je po prvi puta u Hrvatskoj. Savladao je Slovaka Jana Kroslaka sa 6:3, 6:1.

- Umag je prekrasan, ljudi su dobri, a najvažnija je atmosfera koja je ovdje fantastična. Pričali su mi o Umagu, o turniru, o kasnim mečevima i mislim da je to bilo odlučujuće što se tiče mojeg dolaska ovdje. Sve što sam doživio do sada u Umagu je više nego dobro.

Zamjerka na organizaciju i turnir Rios nije pronašao, tek je dodao:

- Moj stil nije igranje noću. Nikada nisam volio igrati pod reflektorima, ali ovdje se ipak osjećam dobro. Središnji teren jest malen, ali i lijep i ugodno je igrati na njemu. Osjećaš loptu, osjećaš publiku, sve je nekako blisko.

Rios se tek oporavio od ozljede, odnosno operacije noge.

Već nekoliko tjedana ne osjećam nikakve bolove i spreman sam na predstojeće izazove. Ovdje sam prvi puta i naravno da želim ostaviti dobar dojam. Po meni je prvo kolo uvijek najteže. To sam prošao, a dalje ćemo vidjeti. Najvažnije mi je da me noga ne boli i da uživam u turniru.

Nakon pobjede nad Kroslakom, pobijedio je još jednom, u paru sa Argentincem Marianom Puertom, slavio je nad španjolskim duom Carlosom Moyom i Robertom Carraterom – 7:6 (4), 6:3.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Tenis
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!