Tenis

US Open: Ivanišević 15. nositelj

Bojan Poturica • nedjelja, 26.08.2001.

Četvrti Grand Slam sezone U.S. Open počinje u ponedjeljak. Goran Ivanišević postavljen je za 15. nositelja i može se reći kako ima relativno lak početni ždrijeb. U prvom kolu igrat će protiv Amerikanca Huga Armanda. Pobijedi li igrat će protiv pobjednika dvoboja između Justina Gimelstoba i Michala Tabare. Ukoliko bude igrao kako zna Goran bi se s lakoćom trebao plasirati u treće kolo. Od svih igrača protiv kojih može igrati u trećem kolu najbolje je postavljen Dominik Hrbaty (23. nositelj). Prođe li u osminu finala postoji mogućnost da igra protiv prvog igrača svijeta i prvog nositelja Gustava Kuertena, dakako ukoliko Brazilac bude prošao sve prepreke.

Ivan Ljubičić će u prvom kolu igrati protiv Čeha Martina Damma, a ukoliko prođe vjerojatno će igrati protiv Marata Safina koji je postavljen za trećeg nositelja.

Silvija Talaja će u prvom kolu igrati protiv 24. nositeljice Argentinke Paole Suarez, a prođe li prvu prepreku u drugom bi kolu trebala igrati sa boljom iz dvoboja Daja Bedanova i Joannette Kruger. Iva Majoli će u prvom kolu igrati protiv Ruskinje Tatjane Panove. Pobjednicu ovog dvoboja će u drugom kolu čekati bolja između Amy Frazier i Barbare Rittner. Ako se Iva uspije plasirati u treće kolo s druge strane mreže će ju vrlo vjerojatno čekati prva nositeljica Martina Hingis.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Tenis
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!