Rukomet

Džomba i Šprem postali košarkaši !!

Dražen Patarčić • nedjelja, 26.03.2000.

Zajednička fotografija za uspomenu (Snimio: Dražen Patarčić)

Izgubljena bitka ne znači i izgubljeni rat. Stoga su se rukometaši Zagreb Badela Goran Šprem i Mirza Džomba ove nedjelje prebacili na sportske terene "Jaruna".

Mirza se - predao... (Snimio: Dražen Patarčić)

Danas je voditeljica "Sportske mladeži" udruge za brigu o sportskoj edukaciji mladih Suzana Rebac organizirala košarkaški trening u kojem su glavni demonstratori bili "badelaši" Džomba i Šprem.

Za početak na programu je bilo zagrijavanje i pripremne vježbe, istezanje. Dalje su slijedili gotovo profesionalni prikazi nekih elemenata košarke. U drugom dijelu druženja poznatih rukometaša sa mladićima i djevojkama "Sportske mladeži" organizirane su dvije momčadi sa po jednim "badelašom" na svakoj strani. Odigran je hakl koji je često prekidan smijehom i veseljem za svaki dobar potez ili koš bilo koje momčadi. "Badelaši" su se pokazali izuzetnim profesionalcima i odlično su razigravali svoje momčadi, dovodeći upravo njih u centar zbivanja. Cure i dečki, bili su zvijezde za svaki postignut koš ili dobru asistenciju, uz ove dvije rukometne. Džomba i Šprem su se odlično uživili u svoje košarkaške uloge, poticali su svoje momčadi na fer i korektnu igru, borbenost i sportski duh.

Nakon završetka hakla na programu je bilo uobičajeno druženje. "Košarkaši" Džomba i Šprem bili su i počasni gosti rođendanskog slavlja dvojice članova grupe, Tina i Boke. Uz kolače i sokove djeca organizirana u "sportskoj mladeži" uživala su u druženju, sportskom nadmetanju i novim saznanjima s vrhunskim sportašima Džombom i Špremom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Rukomet
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!