Ostali sportovi

Završnica Svjetskog kupa u znaku kanu dvojca Pecek - Rauš

Ivana Pažur • četvrtak, 27.06.2002.

Održane su zadnje dvije utrke Svjetskog kupa u kajaku i kanu na divljim vodama, 24. i 25. 06. u Ceškoj na rijeci Tepli u Karlovym Varyma. Prvi dan 24.06. održana je sprint trka na kojoj je najbolji rezultat postigla posada kanu-dvosjeda Pecek - Rauš osvojivši drugo mjesto. Prvo mjesto im je izmaklo za samo dvije sekunde zaostatka iza pobjednika Cleiremont-Suply (FRA), dok je treće mjesto osvojila posada Vala - Slucek (SLOV). U kategoriji jednosjeda Tomislav Hohnjec je osvojio treće mjesto, a prvo mjesto Marfolz (FRA), i drugo mjesto Novosad (CEH).

25.06. kanu- dvojac Pecek - Rauš osvojio je prvo mjesto pobjedom nad dotadašnjim svjetskim prvacima Vala- Slucek te su postali ukupni pobjednici Svjetskog kupa. U kategoriji jednosjeda prvo mjesto je osvojio Panato i time ponovno postao pobjednik Svjetskog kupa, drugo mjesto Emil Milihram koji je u ukupnom poretku zauzeo šesto mjesto, treći je bio Tomislav Hohnjec koji je u ukupnom poretku drugi.

Od ostalih naših natjecatelja u ukupnom poretku svjetskog kupa Željko Petrić je sedmi, Tomislav Lepan devet, Cokor Goran deseti i Franjo Guščić jedanaesti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Ostali sportovi
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!