Rukomet

Koprivničanke danas protiv Dunaffera

utorak, 23.12.2003.

Rukometašice Podravke Vegete su na okupu od petka, jer novi trener Goran Mrđen očito ništa ne želi prepustiti slučaju. Danas će imati i vrlo važan ogled, s mađarskim Dunafferom...

Rukometašice Podravke Vegete opet su na okupu nakon Svjetskog prvenstva. Naglasak na treninzima i utakmicama tokom ovih dana je na uigravanju, jer je novi trener Goran Mrđen ekipu preuzeo u posljednjem tjednu pred prvenstvenu stanku. On je zapravo krenuo od nule, pošto Podravka na startu sezone nije imala nikakvu igru, mučila se u domaćoj ligi, a u kvalifikacijama za Ligu prvakinja deklasirao ju je danski Ikast.

Mrđen je zadovoljan viđenim u dvije prijateljske utakmice sa Sonic Osijekom. U obje je Podravka ostvarila sigurne pobjede, a šansu za igru dobile su sve igračice.
- Mi ćemo tako morati igrati, sve će cure morati biti spremne uskočiti u bilo kojem trenutku i pružiti puni doprinos. Mogu ja početi uigravati njih sedam, a što će biti ako neka slučajno otpadne? Što se tiče ovih provjernih susreta, rezultat nije bio primaran, bilo je najvažnije uigravanje duboke obrane i dolazak u pucačku formu - objasnio je Goran Mrđen.

Podravkašice u utorak putuju u Mađarsku, u susjednom Nagyatadu odigrat će prijateljsku utakmicu s mađarskim prvakinjama Dunaferrom. Dva kluba njeguju dobre odnose, ovog ljeta nastupili su i na turniru u istom gradu, 50-ak kilometara udaljenom od Koprivnice. Jaka provjera dobro će doći treneru Mrđenu uoči skorog nastavka natjecanja u domaćem prvenstvu i u Kupu EHF-a, gdje je protivnik španjolska Bera Bera iz San Sebastiana. Osim s Dunaferrom, Podravku očekuje još nekoliko prilično jakih susreta i na turniru u njemačkom Leipzigu, kamo putuju ovog petka, 26. prosinca.

Kc-Sport

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!