Zimski sportovi

NHL: Tampa i dalje odlična

Tomislav Pacak • ponedjeljak, 18.11.2002.

Slika 1 od 1.

Tampa Bay je sinoć još jednom pokazala da dobar start u sezonu nije slučajan, u "dvoboju vremenskih nepogoda", "Munje" su sa 2:1 bile bolje od "Uragana". Nakon što su Francis i Kubina izmjenili pogotke u regularnom dijelu utakmicu, Cory Sarich donio je u produžetku novu pobjedu Tampi. Ne treba zaboraviti spomenuti odličan učinak vratara gostiju Nikolaja Habibulina, koji je obranio 35 udaraca igrača Caroline.

Dallas je ove sezone startao znatno bolje nego lani, a za četvrtu pobjedu u nizu Starsima je trebao produžetak protiv Columbusa. Guerin i Turgeon bili su strijelci za Dallas, a Sanderson i Whitney za Columbus u regularnom dijelu, da bi pitanje pobjednika utakmice riješio Scott Young u produžetku.

Colorado je u Phoenixu bio na najboljem putu da se pobjedom izvuče iz mini-krize, no Kojoti su se uspjeli vratiti iz minusa pa su zasluženo osvojili bod. Milan Hejduk postigao je dva pogotka za goste, a Nagy za domaćine, dok su po još jedan dodali Aubin i Sakić za Avse, te Johnson i Quint za Phoenix.

Dva gola postigao je i Steve Sullivan predvodivši tako Chicago do pobjede u Nashvilleu. Sullivanu su se pridružili Mironov i raspoloženi Zhamnov koji je dodao i dva asista, dok su Jocelyna Thibaulta (28 obrana) nadmudrili Wilm i Fiddler, kojem je to bio prvi NHL gol.

NHL, 17. studeni: Carolina - Tampa Bay 1:2 (pr.); Atlanta - Anaheim 1:5; Dallas - Columbus 3:2 (pr.); Phoenix - Colorado 4:4; Nashville - Chicago 2:4;

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Zimski sportovi
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!