Vodeni sportovi

Završena 27. Novogodišnja regata na Hvaru

Igor Dragozetić • srijeda, 31.12.2003.

Posljednjim održanim plovom u Laser klasama i navigacijskom regatom za Optimiste završeno je još jedno izdanje Novogodišnje regate na Hvaru. U klasi Laser do konačne pobjede je došao Milan Vujasinović koji je u posljednjem plovu došao do četvrtog mjesta...

Njegov najveći konkurent Mate Arapov danas nije završio jedrenje zbog razbijenog jedra te je ukupno drugi s istim brojem negativnih bodova kao i pobjednik. Na trećem je mjestu završio Luka Radelić koji je danas bio prvi.

U Laser Radialu Tonći Stipanović, ostao je nedodirljiv ostvarivši najbolje vrijeme i u današnjem plovu, te je osim pobjede u Radialu postao i pobjednik Memorijala Zdenka Roića koji je namijenjen najboljem Laserašu uopće, uzevši u obzir sve plovove bez odbacivanja. Drugo mjesto u Radialu osvojio je Daniel Mihelić, a treće Nikša Stipanović.

Poljak Milosz Landowski pobijedio je u Laseru 4.7, ubilježivši samo u prvom jedrenju drugo vrijeme, a nakon toga je ostvario četiri najbolja plasmana. Drugi je Tudor Bilić, a treći Luka Domijan.

Najbolji u navigacijskoj regati za klasu optimist bio je Filip Matika iz pulske Vege, ispred klupkog kolege Maria Pavlina i Enza Savellija iz Pescare.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!