Tenis

Schnyder u Bolu

Ivor Krapac • utorak, 15.04.2003.

Jedini hrvatski WTA turnir, koji se ove godine igra od 28. travnja do 4. svibnja, naravno - u Bolu, i u devetom izdanju vidjet će tenisačicu iz svjetskog vrha. Riječ je o Švicarki Patty Schnyder, 13. na WTA ljestvici, koja će, kako sada stvari stoje, biti prva nositeljica... No, to još nije izvjesno, jer direktor turnira Antun Plenković nije odustao od osme na svijetu, Amerikanke Chande Rubin.

Silvija Talaja i Jelena Kostanić jedine su sigurne hrvatske predstavnice u glavnom turniru. Ako budu mogle, ući će izravno, a u suprotnom, a na trenutnoj listi prijava su vani, "upast" će s pozivnicama... Iva Majoli neće biti u Bolu, na obrani prošlogodišnjeg finala. Unatoč iskazanoj želji, neće biti ni Mirjane Lučić, koja bi mogla ući samo s pozivnicom - a tu prednost imaju Talaja i Kostanić.

Braniteljica naslova Asa Svensson vraća se u Bol, a među ostalim poznatim imenima ističe se 18-godišnja Ruskinja Vera Zvonareva, 29. na svijetu, pa i Talijanka Rita Grande (49.), nedavna pobjednica Casablance.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!