Tenis

US Open: Talaja s tri gema

Ivor Krapac • petak, 29.08.2003.

Justine Henin-Hardenne bila je, po očekivanju, previsoka prepreka za Silviju Talaju u drugom kolu US Opena. Drugopostavljena Belgijka slavila je sa 6:1 i 6:2, nakon samo 50 minuta, nastavivši uspješnu ovoljetnu sjevernoameričku turneju, na kojoj, uz naslove u San Diegu i Torontu, još nije doživjela poraz.

Silvija Talaja nije imala sreće sa ždrijebom. U drugom kolu US Opena našlo bi se barem dvadeset lakših suparnica, protiv ovako raspoložene Justine Henin-Hardenne nije imala šansu... Sve je bilo gotovo nakon samo 50 minuta, a kakav bi mogao biti kraj vidjelo se vrlo brzo.

Belgijka je krenula s 4:0, napravila break i za 6:1, u drugom setu "pobjegla" je do 3:0, pa 5:1, i tek onda izgubila prvi servis u meču. Silvija je iskoristila jedinu večerašnju break loptu, no novi izgubljeni servis, u sedmom gemu drugog, značio je da je US Open završen. Nakon jučerašnjih parova, i u singlu.

U parovima se danas oprostila i Iva Majoli, također u prvom kolu. Ivu i Španjolku Martu Marrero su sa 6:1 i 6:4 "sredile" Amerikanke, Laura Granville i Alexandra Stevenson. Šećer je ostao za kraj...

Ivan Ljubičić i Mario Ančić iznenadili su sedme nositelje, Jevgenija Kafeljnikova i Davida Rikla, na startu muškog turnira parova. Završilo je sa 6:2, 4:6 i 6:3...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!