Tenis

US Open: Dovršena samo dva meča

Ivor Krapac • utorak, 02.09.2003.

Slika 1 od 1.

Kiša je gotovo potpuno "isprala" ponedjeljak na US Openu. Završena su samo dva meča, uz pobjede favoritkinja - Justine Henin-Hardenne i Jennifer Capriati... Henin je sa 6:0 i 6:3 "uništila" Dinaru Safinu, a Capriati se sa 6:2 i 7:5 "pobrinula" za drugu Ruskinju, 11. nositeljicu Jelenu Dementievu.

Meč kojeg su obilježila dva duga kišna prekida mogao je završiti i ranije, Capriati je imala 4:2 u drugom setu, ali se mogao i dodatno zakomplicirati, no - Dementieva je kod 5:4 propustila servis za ulazak u treći... Završilo je prije nove prijeteće kiše, breakom šestopostavljene Amerikanke u posljednjem, 12. gemu.

Započela su i druga dva dvoboja ženske osmine finala. Ai Sugiyama i Francesca Schiavone su uoči konačnog kišnog prekida došle do 6:6, a Anastasia Miškina je sa 4:2 povela protiv Mary Pierce. Nastavak je danas, bit će to mečevima "natrpan" dan - kompletna muška osmina finala, prva dva ženska četvrtfinala, muški, ženski i mješoviti parovi, juniori i juniorke...

Žene, osmina finala: Capriati (SAD, 6) - Dementieva (Rusija, 11) 6:2, 7:5, Henin-Hardenne (Belgija, 2) - Safina (Rusija) 6:0, 6:3.

Prekinuto zbog kiše: Sugiyama (Japan, 15) - Schiavone (Italija, 29) 6:6, Miškina (Rusija, 7) - Pierce (Francuska) 4:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!