Ostali sportovi

Započinje Sport Net Cup 2003.

Igor Dragozetić • četvrtak, 24.07.2003.

Večerašnjim izvlačenjem parova kvalifikacijskih susreta započet će turnir u odbojci na pijesku, Sport Net Cup. Prijavljeno je 17 ekipa, od kojih će trinaest kroz kvalifikacije tražiti put do glavnog turnira gdje ih čekaju četiri nositelja.

Glavni favorit za prolaz u glavni turnir trebao bi biti Tihomir Polgar sa svojim suigračem. Uz njih treba istaknuti i prošlogodišnje viceprvake Sport Net Cupa, Vinka i Željka Orlića te Lugara i Sesara. Ozren Pančić, koji je prošloga ljeta u suradnji s Željkom Čurćićem osvojio naslov pobjednika, promijenio je svog partnera te će se ove godine morati istinski potruditi ukoliko želi doći do "glavnih" osam ekipa.

Kvalifikante u glavnom turniru čekaju teška iskušenja. Prvi nositelji su Alen Reić i, 211 centimetara visoki, Igor Omrčen. Osječani Trusić i Kolarić postavljeni su za druge nositelje te također čekaju subotu i glavni dio turnira kako bi dokazali svoje mogućnosti. Direktni ulaz u turnir osigurali su i Riječani Mladen Ostrogović i Siniša Tomić dok je četvrto mjesto rezervirano za zagrebačko-splitsku kombinaciju Mate Lejo i Ozren Petrić.

Atraktivnih mečeva neće nedostajati, te će slijedeća tri dana Dunat na otoku Krku biti u znaku kvalitetne odbojke na pijesku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

OdbojkaSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!