Ostali sportovi

Mirko Filipović sutra protiv Herringa

Branimir Korać • subota, 07.06.2003.

Mirko Filipović u nedjelju iza 12 sati po hrvatskom vremenu ponovo izlazi u ring. U sklopu Pride 26 turnira u ultimate-fightu borit će se protiv Amerikanca Heatha Herringa. Cro Cop će nastupiti u šestoj borbi dana.

O Mirku već sve znamo, ali ne i o Heathu Herringu. Heath The Destroyer Herring rođen je 3. veljače 1978. godine u Amsterdamu. Visok je 193 cm, a težak 118 kg. Inače je profesionalni hrvač, a u dosadašnjoj karijeri u ultimate-fightu ostvario je 18 pobjeda uz sedam poraza. Ovih sedam poraza dolazi većinom s početka The Destroyerove karijere pa nije čudno da Filipovićev tim upozorava da Herring uopće nije bezazlen protivnik.

Obzirom da je Mirko u stvarno velikoj formi, za očekivati je njegovu pobjedu. Ovaj meč bit će svojevrstan uvod u glavnu borbu večeri u kojoj će se sučeliti svjetski prvak Fedor Emilianenko i Mirkov stari poznanik Kazuyuki Fujita. Inače, u trećoj borbi večeri nastupit će i trener Mirka Filipovića, Mike Benčić, koji je uskočio kao zamjena za Ricarda Aronu. Njegov protivnik je Alistair Overeem.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Ostali sportoviSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!