Tenis

Roddick i Ferrero prvi sigurni za Houston

Ivor Krapac • subota, 06.09.2003.

Jučerašnji prolazak u polufinale US Opena bio je dovoljan Andyju Roddicku i Juanu Carlosu Ferreru za osiguranje nastupa na Masters Cupu u Houstonu, 8. - 16. studenog ove godine. Roddick je trenutno vodeći na Champions Race ljestvici, a Ferrero će u ponedjeljak na drugom mjestu zamijeniti wimbledonskog pobjednika Rogera Federera, kojeg je na US Openu u osmini finala zaustavio David Nalbandian.

Federer još nije osigurao put u Houston, iako nije daleko, a u najužoj konkurenciji su i Andre Agassi, Guillermo Coria, Nalbandian, Rainer Schüttler, Carlos Moya... Na završnici sezone nastupit će osam najboljih na godišnjoj ljestvici ili prva sedmorica i pobjednik Grand Slam turnira plasiran lošije od sedmog, a bolje od 20. mjesta.

Budući da su ove godine slavili Agassi (Australian Open), Ferrero (Roland Garros) i Federer (Wimbledon), a i u polufinale US Opena probila se četvorka iz vrha, čini se da Grand Slam-pozivnica, s kojom je Goran Ivanišević prije dvije godine otputovao u Sydney, ovog puta neće biti "aktivirana"...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!